Fenerbahçe Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 24.hafta maçında Fenerbahçe – Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle Fenerbahçe Antalyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Antalyaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Galatasaray’ın Samsunspor’u deplasmanda 2-0 yenmesiyle maç eksiğiyle 2.sıraya geriledi. Bu kapsamda sarı-lacivertli takım, ligin 24.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe bu müsabakayı kazanarak liderliği geri almayı ve kritik deplasmanı kayıpsız geçmek istiyor. Ev sahibi Antalyaspor ise Fenerbahçe’yi yenerek çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 24.haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşılaşıyor. Fenerbahçe- Antalyaspor maçı 3 Şubat Cumartesi günü Antalya’daki Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Çağdaş Altay üstleniyor.

VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da Kadir Sağlam ve Samet Çiçek görev yapıyor.

Fenerbahçe Antalyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Antalyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, İsmail Yüksek, Szymanski, Cengiz, Tadic, Dzeko

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi, Larsson, Buksa

FENEBAHÇE’NİN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde 23 maçta 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 60 puan toplayan sarı-lacivertli ekip, 63 puanlı Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Trabzonspor karşısında alınan 3-2'lik yenilginin ardından çıktığı 12 lig maçında 9 galibiyet ve 3 beraberlik alan İsmail Kartal'ın öğrencileri, son 2 maçında rakiplerine puan vermedi.

MKE Ankaragücü maçının ardından milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattığını duyuran Fenerbahçe, hafta içinde Bartuğ Elmas'ı EMS Yapı Sivasspor'a, Emre Mor'u VavaCars Fatih Karagümrük'e ve Miguel Crespo'yu da İspanya ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığını açıkladı.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Sarı-lacivertli takımda Bitexen Antalyaspor mücadelesi öncesinde eksik iki oyuncu bulunuyor. Sakatlığı süren Fred'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel bu maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Başakşehir deplasmanında gördüğü sarı kart sebebiyle MKE Ankaragücü mücadelesinde takımını yalnız bırakan Jayden Oosterwolde, Bitexen Antalyaspor deplasmanında forma giyebilecek.

Fenerbahçe'de iki futbolcu sarı kart cezası sınırında.

Üçer sarı kartı bulunan Michy Batshuayi ve Alexander Djiku, bugün kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Corendon Alanyaspor mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk 11'de Bonucci, Çağlar Söyüncü, Djiku, Serdar Aziz ve Oosterwolde'den hangi ikiliyi sahaya süreceği ise bugün yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, İSMAİL KARTAL’DAN FORMA BEKLİYOR

Altınordu altyapısından yetişip Avrupa'ya transfer olan Çağlar Söyüncü, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda kariyerinde ilk kez Süper Lig mücadelesinde forma giyecek.

27 yaşındaki futbolcu daha önce Almanya Bundesliga, İngiltere Premier Lig ve İsparya LaLiga'da forma giydi.

EDIN DZEKO 4 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Edin Dzeko, ligde 4 maçtır gol atamıyor.

Kaydettiği 16 golle, gol krallığı yarışında zirvede bulunan Dzeko, 16. haftada iç sahada oynanan ve sarı-lacivertli takımın 7-1 kazandığı TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde hat-trick yaptıktan sonra golle buluşamadı.

Fenerbahçe, ligdeki son 4 maçında 5 gol atarken, bu gollerin ikisi İrfan Can Kahveci, ikisi Cengiz Ünder'den geldi. Başakşehir deplasmanında sarı-lacivertli ekibe 3 puanı getiren isim ise penaltıdan kaydettiği golle Michy Batshuayi oldu.

İSMAİL KARTAL İLE SERGEN YALÇIN 6.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de 6. kez rakip olacak. Geride kalan karşılaşmalarda Kartal; Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’u çalıştırıyordu. Yalçın ise Sivasspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş takımlarında iken rakip oldu. Oynanan 5 karşılaşmanın 3'ünü Kartal’ın ekipleri kazanırken, Sergen Yalçın'ın takımları da 2 galibiyet elde etti.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 11 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Başakşehir’i mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile de berabere kalarak 31 puan topladı. Kanarya, dış sahada en fazla puan toplayan takım konumunda yer alıyor. Fenerbahçe, konuk olduğu oynadığı maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırdı, 8 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE – ANTALYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

Fenerbahçe, Süper Lig'de Antalyaspor ile bugün 56. kez karşılaşıyor.

İki ekibin bugüne kadar karşılaştığı 55 lig mücadelesinde Fenerbahçe 36 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 11 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor 8 kez Fenerbahçe'den 3 puan almayı başardı.

Sarı-lacivertli ekip bu maçlarda 100 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 47 gol gördü.

Fenerbahçe, Antalyaspor ile ligde bugüne kadar 27 kez deplasmanda karşılaştı.

Sarı-lacivertliler bu karşılaşmaların 13'ünden galibiyetle ayrılırken, Akdeniz ekibi ise 5 maçta 3 puana uzandı. 9 mücadelede ise kazanan çıkmadı.

Bu maçlarda Fenerbahçe'nin attığı 36 gole, Antalyaspor 25 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE – ANTALYASPOR REKABETİNDEKİ EN GOLLÜ MAÇLAR

Fenerbahçe, rekabetteki en farklı galibiyetini 1996-1997 sezonunda sahasında 5-0'lık sonuçla elde etti.

Antalyaspor, Fenerbahçe karşısındaki en farklı galibiyetlerine 5 Şubat 2016'da sahasında 4-2 ve 29 Ekim 2012'de deplasmanda 3-1'lik skorla ulaştı.

İki ekibin en gollü maçı Antalya'da oynandı. 30 Aralık 1984'de oynanan müsabakada Fenerbahçe, rakibini 4-3 mağlup etti.

İki takım arasında ligde oynanan son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 6, Bitexen Antalyaspor 1 kez kazandı, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda 18 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Antalyaspor, Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetini 4 Ekim 2019'da deplasmanda 1-0'lık skorla aldı.

İki ekibin ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadelesini Fenerbahçe 3-2 kazanmıştı.

ANTALYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Sergen Yalçın’ın ekibi 23 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgiyle 34 puana topladı. Yalçın’ın ekibi ligde 34 puanla 6.sırada yer alıyor.