Fenerbahçe - Galatasaray CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 32. haftasında dev bir derbi sahne alıyor. Peki Derbi maç şifresiz nasıl izlenir? Fenerbahçe Galatasaray derbisi bein sports şifresiz izleme detayları ve ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe - Galatasaray CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Lig 32. haftasında karşı karşıya geliyor. Derbi heyecanı ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray şifresiz canlı yayını ne zaman? Ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe, ezeli rakibi olan ve bu sezon istediği gibi bir performans sergileyemeyen ve 13. sırada yer alan Galatasaray'ı ağırlıyor. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu'da'nda saat 20.30'da başlayan mücadelenin hakemi ise Atilla Karaoğlan...

Zorlu Fenerbahçe Galatasaray derbisi canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.

Derbi maçı canlı yayın ile "Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı canlı izle" linki ve son dakika ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi Bein Sports 1 ekranlarından hd olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın izle

Ligdeki son puan durumları

Fenerbahçe, Süper Lig'de son maçlarda sergilediği performansla dikkat çekti. Ligde çıktığı son 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak 19 puan elde etti.

Galatasaray'da ise son 5 maça bakıldığında 3 galibiyet 2 mağlubiyet var. Galatasaray'da Kadıköy'den 3 puanla ayrılmak istiyor. 

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Kim, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, Serdar Dursun.

GALATASARAY: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Babel, Kerem, Gomis.