Fenerbahçe Gaziantep FK CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası kupanın son şampiyonu Fenerbahçe, Son 16 Turu’nda sahne alıyor. Fenerbahçe- Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe- Gaziantep FK canlı izle Fenerbahçe- Gaziantep FK şifresiz canlı izle aramaları sıklaştı. Taraftarlar Fenerbahçe- Gaziantep FK canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe- Gaziantep FK canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe- Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Adanaspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-lacivertli takım Son 16 Turu’nda Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe bu maçı kazanarak çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Gaziantep FK ise Fenerbahçe’yi kupanın dışına iterek büyük bir sürpriz yapmayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe- Gaziantep FK maçı, 7 Şubat Çarşamba günü Gaziantep’teki Kalyon Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan maçı hakem Burak Şeker yönetiyor. Şeker’in maçtaki yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Bahtiyar Birinci yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor.

VAR’da Bülent Birincioğlu, AVAR’da Emre Malok yer alıyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Gaziantep FK maçının canlı yayınlandığı A Spor kanalını Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert, Serdar, Bonucci, Oosterwolde, Zajc, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, King, Batshuayi

Gaziantep FK: Nita, Mustafa, Djilobodji, Ertuğrul, NKoulou, MBakata, Jevtovic, Furkan, Sorescu, Maxim, Dragus

FENERBAHÇE VE GAZİANTEP FK’NIN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Sarı-lacivertliler, Süper Lig’de 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 63 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 24 puanla 18. sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE VE GAZİANTEP FK’NIN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Kupanın 5. turunda Adanaspor'u 6-0 yenen Fenerbahçe, son 16 turuna çıktı.

İki ekibin bu sezon Trendyol Süper Lig'de yaptığı maçları Fenerbahçe, 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. turunda Efeler 09'u eleyen Gaziantep FK, bir sonraki turlarda Etimesgut Belediyespor ile Bodrum FK'yi geçerek son 16 turuna yükselmişti.

FENERBAHÇE’NİN GAZİANTEP FK MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçının kadrosunda yer almayan Lincoln Henrique, Fred ve Rodrigo Becao bu maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE 13 MAÇTIR LİGDE YENİLMİYOR

Ligde üst üste 3 galibiyet elde eden Fenerbahçe, oynadığı son 13 maçta ise yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü ve Antalyaspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray ve Samsunspor ile de berabere kaldı.

FENERBAHÇE SÜPER LİG’İN EN GOLCÜ TAKIMI KONUMUNDA

Süper Lig’de 24 hafta itibarıyla 63 puan toplayan Fenerbahçe, bu süreçte 22 maçta gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 63 gol gönderdi. Kanarya, ligde en golcü takım konumunda yer alıyor.

FENERBAHÇE VE GAZİANTEP FK, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA 2.KEZ KARŞILAŞACAK

Sarı-lacivertliler, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig’de mücadele eden rakibine karşı galibiyet sayılarında 8-2 üstün bulunuyor. İki ekip Türkiye Kupası’nda ise 2. kez kozlarını paylaşacak. 2003-2004 sezonunda o zamanki adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2. Tur maçında karşılaşan Fenerbahçe, 3-0 kazanarak tur atlayan taraf oldu. Son olarak 14 Ocak 2024’te Gaziantep’te oynanan 20. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, 1-0’lık skorla hanesine 3 puan yazdırdı.