Fenerbahçe Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 1. hafta maçında Fenerbahçe ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Gaziantep FK canlı izle Fenerbahçe Gaziantep FK şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Gaziantep FK canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Gaziantep FK canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Gaziantep FK şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Gaziantep FK CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 1.hafta maçlarıyla başladı. Bu kapsamda geçen sezon ligi 2.sırada bitiren ve bu sezon kadrosuna çok sayıda transfer yapan Fenerbahçe, sezonu Kadıköy’de açıyor. Sarı lacivertli takım, geçen sezon deprem felaketi sonrası yeniden lige dönen Gaziantep FK’yı ağırlıyor.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasındaki Fenerbahçe Gaziantep FK maçı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 21.45’de başlayan maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Mert Güzenge, VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da ise Alper Ulusoy görev alıyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Gaziantep FK şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Gaziantep FK maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE GAZİANTEP FK MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Tadic, Kent, Dzeko.

Gaziantep FK: Batuhan, Mbakata, Arda, Djilobodji, Khacef, Furkan, Jevtovic, Maxim, Mustafa, Gradel, Markovic.