Fenerbahçe Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 28.hafta maçında Fenerbahçe – Hatayspor karşılaşıyor. Futbolseverler Fenerbahçe Hatayspor canlı izle Fenerbahçe Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hatayspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Hatayspor CANLI İZLE

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde MKE Ankaragücü’ne 3-0 yenilerek turnuvaya veda eden Fenerbahçe, rotayı Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Sarı-lacivertliler, ligin 28.hafta müsabakasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. İsmail Kartal ve öğrencileri, Beşiktaş – Galatasaray derbisi öncesi rakibini mağlup ederek liderliğe yükselmeyi hedefliyor. Volkan Demirel ve öğrencileri ise, Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılarak düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşılaşıyor.  Fenerbahçe- Hatayspor maçı 2 Mart Cumartesi günü Mersin’deki Mersin Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu üstleniyor.

VAR’da Onur Özütoprak, AVAR’da Mustafa Öğretmenoğlu ve Hakan Yemişken görev alıyor.

Fenerbahçe Hatayspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Hatayspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Hatayspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Hatayspor: Erce, Burak, Maksimovic, Ghoulam, Kerim, Matondo, Rivas, Bashiru, Mehdi, Halil, Pedro

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Szymanski, Cengiz Ünder, Tadic, Dzeko.

FENERBAHÇE VE HATAYSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Fenerbahçe mücadele öncesi, 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 70 puanla ikinci sırada bulunuyor. Hatayspor ise 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 29 puanla 16. sırada yer alıyor.

HATAYSPOR – FENERBAHÇE REKABETİNDE SON DURUM

Süper Lig’de 4. sezonunu yaşayan Hatayspor ile Fenerbahçe, ligde 7 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 1’i hükmen 6 defa sahadan galip ayrılırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Rakibi karşısında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, rekabette 17 gol atarken, Hatayspor ise 4 kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip, 4-2’lik skorla kazanmıştı.

FENERBAHÇE’NİN HATAYSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe’nin Ganalı stoperi Alexander Djiku, Kasımpaşa mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Djiku, Hatay deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Sakatlıkları süren Joshua King ile İrfan Can Kahveci de bugün forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de, 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular bugünkü maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Pendikspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE BU SEZON DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 13 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor’u mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 37 puan topladı. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlarda rakip fileleri 30 kez havalandırdı. Kanarya, dış sahada oynadığı 9 lig maçında ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE 9 YIL SONRA MERSİN’DE MAÇA ÇIKIYOR

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sezon maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynayan Hatay temsilcisi, Fenerbahçe’yi bu statta ağırlayacak. Sarı-lacivertliler, 9 yıl sonra Mersin’de resmi bir maça çıkacak. Fenerbahçe, son olarak Süper Lig’in 2015-2016 sezonunda Mersin İdmanyurdu takımı ile bu statta karşılaşmıştı.

İSMAİL KARTAL İLE VOLKAN DEMİREL 3. KEZ RAKİP

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ligde üçüncü kez rakip olacak. Geride kalan 2 maçta Kartal, Fenerbahçe’nin başındayken, Demirel de Fatih Karagümrük ve Hatayspor’u çalıştırıyordu. İsmail Kartal, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.