Fenerbahçe İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 19.hafta maçında Fenerbahçe – İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe İstanbulspor canlı izle Fenerbahçe Kayserispor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe İstanbulspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe İstanbulspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lider Fenerbahçe, ligin 19.hafta müsabakasına çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, İstanbul’u ağırlıyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri bu müsabakayı kazanarak liderliğini devam ettirmeyi amaçlıyor. Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor ise bu müsabakadan puan veya puanlar almak istiyor.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 19.haftasındaki Fenerbahçe - İstanbulspor maçı 7 Ocak Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu üstleniyor.

VAR’da Erkan Engin, AVAR’da ise Özgür Yankaya ve Deniz Caner Özaral görev alıyor.

Fenerbahçe İstanbulspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe İstanbulspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe İstanbulspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

İstanbulspor: Alp Arda, Duhaney, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Modestas Vorobjovas, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Ndao, Jackson Kenıo, Valon Ethemi. 

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Edin Dzeko.

FENERBAHÇE VE İSTANBULSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Süper Lig'in 17 hafta oynanan ilk bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, 44 puan toplarken, aynı puana sahip Galatasaray'ın averajla önünde lider durumda bulunuyor.

17 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik almasına karşın Trabzonspor mücadelesinde takımın sahadan çekilmesiyle 3 puanı silinen İstanbulspor, 5 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe'nin iki savunmacısı Bright Osayi-Samuel ve Aleksandar Djiku, ülkelerinin Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle milli takıma gitti.

Fildişi Sahili'nde düzenlenecek organizasyon, 13 Ocak'ta başlayacak.

Nijerya Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Bright Osayi-Samuel ve Gana Milli Takımı'nın formasını giyen Aleksandar Djiku, takımlarının organizasyonda finale yükselmesi durumunda 11 Şubat'a kadar Fenerbahçe formasından uzak kalacak.

Galatasaray derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen İrfan Can Kahveci ve Mondihome Kayserispor karşılaşmasında gördüğü direkt kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan, cezası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu tarafından 2 müsabakaya indirilen Fred, mücadelede forma giyemeyecek.

Fred gibi Kayseri deplasmanında kırmızı kart görüp 2 maç ceza alan ancak cezası TFF Tahkim Kurulu tarafından 1 müsabakaya düşürülen Mert Hakan Yandaş, şans verilmesi durumunda İstanbulspor karşısında sahadaki yerini alabilecek.

Geçirdiği operasyon sonrasında hafta içinde ilk kez saha çalışmalarına başlayan Becao, İstanbulspor maçının kadrosunda yer almıyor.

Becao gibi uzun süre sahalardan uzak kalan Zajc da hafta içinde bireysel saha çalışmalarına başladı. Ancak bu futbolcu da İstanbulspor maçında forma giyemiyor.

FENERBAHÇE LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Süper Lig’de ilk 17 hafta itibarıyla en yüksek puan aldığı sezonlardan birini yaşayan Fenerbahçe, geride kalan 17 haftanın 15’inde rakip filelere gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 44 gol gönderdi. Edin Dzeko, kaydettiği 12 golle takımını sırtlarken, aynı zamanda Süper Lig’in gol krallığı listesinde Mauro Icardi ile birlikte zirvede yer alıyor.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 8 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş ve Kayserispor’u mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 22 puan topladı. Dış sahada en fazla puan toplayan takım konumunda yer alıyor. Fenerbahçe, 8 maçın 6’sında ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE – İSTANBULSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Geçen sezon 2’si lig, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 3 kez karşılaşan iki ekip arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 2 galibiyet alırken, 1 mücadele berabere sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon gol düellolarına sahne olan iki lig maçında (2-5, 3-3) toplam 13 gol atıldı.

İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 48 lig mücadelesinde Fenerbahçe 34 galibiyet elde ederken, İstanbulspor ise 7 kez kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda sarı-lacivertli takım 87 gol atarken, kalesinde ise 31 gol gördü.

İstanbulspor'un ev sahipliği yaptığı 24 Süper Lig mücadelesinde ise Fenerbahçe 14 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 6 karşılaşma beraberlikle biterken, İstanbulspor rakibini 4 kez mağlup etmeyi başardı.

Sarı-lacivertli takım bu maçlarda 38 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Fenerbahçe, İstanbulspor ile oynadığı son 10 resmi maçta 9 galibiyet elde ederken 1 maç berabere bitti.

İki takım 5'i Ziraat Türkiye Kupası, 5'i de Süper Lig maçı olmak üzere son 20 yılda 10 kez karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, ligdeki maçlarda rakibini 4 kez yenip, 1 maçtan da beraberlikle ayrılırken, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5 maçın ise tamamını kazandı.

Sarı-lacivertli takım, 10 Ağustos 2003 tarihinde rakibine sahasında 3-0 mağlup olurken, bu maç İstanbulspor'a karşı alınan son yenilgi oldu.