Fenerbahçe Kasımpaşa CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 8.hafta maçında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşılaşıyor. Futbolseverler Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle Fenerbahçe Kasımpaşa şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Kasımpaşa canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Kasımpaşa şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Kasımpaşa CANLI İZLE

Hafta içinde Konferans Ligi H Grubu 2.hafta maçında Spartak Trnava takımını 2-1 yenerek grupta 2’de 2 yapan Fenerbahçe yeniden rotayı lige çevirdi. Bu sezon ligde çıktığı tüm maçları kazanarak 7’de 7 yapan sarı-lacivertliler, Kasımpaşa’yı deplasmanda yenerek liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Son 3 maçından galibiyet çıkaramayan Kasımpaşa ise, Fenerbahçe’yi yenerek milli maç arasına moralli girmek istiyor.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 8.haftasındaki Fenerbahçe- Kasımpaşa maçı 8 Ekim Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Mete Kalkavan yönetiyor. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Samet Çiçek yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Şeker üstleniyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Kasımpaşa şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI İLK 11’LERİ

Kasımpaşa: Gianniotis, Omeruo, Sadık, Winck, Yasin, Gökhan, Aytaç, Bastien, Mortadha, Hajradinovic, Ngoy

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

FENERBAHÇE’NİN SON DURUMU

Sezona çok etkili bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, üst üste oynadığı 15 resmi maçı da kazandı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi ve milli araya puan kaybı yaşamadan girmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE’DE İKİ EKSİK VAR

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında 2 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA GOL YEMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon ligde oynadığı 3 deplasman maçında da kalesini gole kapattı.

Sarı-lacivertliler, sırasıyla Yılport Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü ve Corendon Alanyaspor'u ise 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de çıktığı ilk 3 deplasmanda da kalesini gole kapatan Fenerbahçe, Spartak Trnava müsabakası öncesinde bu sezon konuk olduğu 6 maçı da gol yemeden tamamlamayı başarmıştı.

Spartak Trnava deplasmanında 2-1 kazanan Fenerbahçe, bu sezon ilk deplasman golünü kalesinde görmüştü.

FENERBAHÇE KAZANIRSA REKORUNU EGALE EDECEK

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında kendi rekorunu egale etmeye çalışacak.

Sarı-lacivertliler, mücadeleden galip ayrılması durumunda ligde ilk 8 maçını fire vermeden geçmiş olacak.

Söz konusu başarıyı daha önce 2009-2010 sezonunda elde eden Fenerbahçe, kazanması durumunda bu rekoru egale edecek.

KASIMPAŞA’NIN SON DURUMU

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 3 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa'nın 12 puanı bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

İki takım 41.kez karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 40 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 32 kez sahadan galip ayrılırken, mavi-beyazlılar ise 4 kez kazandı. 4 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe rakip filelere 102 gol atarken, Kasımpaşa da 37 kez gol sevinci yaşadı.

İki takım arasında geçen sezon ligde oynanan maçlarda Fenerbahçe, deplasmanda 6-0, evinde ise 5-1’lik skorla kazandı. Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya karşı oynadığı son 6 lig maçından galibiyetle ayrıldı.

İki takım arasında rekabette en farklı skor 2022-2023 sezonunda 6-0'lık sonuçla Fenerbahçe lehine sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım, geçtiğimiz sezon ile 2016-2017 sezonunda 5-1'lik galibiyete imza atarken; 2010-2011 sezonunda 6-2'lik skorla Fenerbahçe'nin kazandığı mücadele de en gollü maçlardan biri oldu.