Fenerbahçe Kayserispor CANLI İZLE

Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Kayserispor canlı izle Fenerbahçe Kayserispor şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Kayserispor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Kayserispor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Başakşehir şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Kayserispor CANLI İZLE

Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de oynanan maçı sarı lacivertli takım 2-1 kazanmıştı.

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe, Süper Lig'de ikinci sırada yer alıyor. Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor ise 7. sırada yer alıyor.

Peki, Fenerbahçe - Kayserispor maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda? Kritik maçı merak eden futbolseverler ise Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçına dair detaylar…,

VOLKAN BAYARSLAN DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luan Peres, Lincoln Henrique, Joshua King, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde bu maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Türkiye Kupası çeyrek final maçı olan Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat 20.30’da başlıyor. Ülker Stadı'nda oynanan maçta hakem Volkan Bayarslan düdük çalıyor.

Fenerbahçe Kayserispor maçı A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Kayserispor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması sıklaştı. Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayın

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN