Fenerbahçe Maribor CANLI İZLE

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovenya takımı Maribor ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Fenerbahçe Maribor canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Fenerbahçe Maribor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Maribor canlı nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Maribor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Maribor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Maribor CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Moldova ekibi Zimbru’yu 5-0 ve 4-0 biten iki maç sonunda eleyen Fenerbahçe, 3. Ön Eleme Turu’nda Maribor ile eşleşti. Sarı lacivertli takım bu turun ilk maçında rakibini İstanbul’da konuk ediyor.

FENERBAHÇE MARIBOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Maribor arasındaki UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçı, 10 Ağustos Perşembe günü (bugün) Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetiyor. Jones’un yardımcılıklarını ise Ian Hussin ve Wade Smith yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Thomas Bramall üstleniyor.

Fenerbahçe Maribor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Maribor maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için S Sport Plus üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE MARIBOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE MARIBOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Becao, Peres, Ferdi, İsmail, Zajc, İrfan Can, King, Tadic, Dzeko

Maribor: Azbe Jug, Uskokovic, Pihler, Watson, Urata, Repas, Lorber, Milec, Ivan Brnic, Kolar, Jakupovic.

Öte yandan bu müsabakanın rövanşı, 17 Ağustos Perşembe günü Slovenya'da oynanacak.