Fenerbahçe MKE Ankaragücü CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası kupa Çeyrek Finali’nde Fenerbahçe – MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe- MKE Ankaragücü canlı izle Fenerbahçe- MKE Ankaragücü şifresiz canlı izle aramaları sıklaştı. Taraftarlar Fenerbahçe- MKE Ankaragücü canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe- MKE Ankaragücü canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe- MKE Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- MKE Ankaragücü şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe MKE Ankaragücü CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında yoluna devam eden Fenerbahçe, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-lacivertli takım bu kapsamda çeyrek final müsabakasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe bu maçı kazanarak kupada yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Ligde zor günler geçiren MKE Ankaragücü ise, Fenerbahçe’yi eleyerek yarı finale çıkmak istiyor.

FENERBAHÇE MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe- MKE Ankaragücü maçı, 27 Şubat Salı günü başkent Ankara’daki Eryaman Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan maçı hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in maçtaki yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bili yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Murat Erdoğan üstleniyor.

VAR’da Emre Malok, AVAR’da Alper Çetin ve Candaş Elbil yer alıyor.

Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçı ATV kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe MKE Ankaragücü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe MKE Ankaragücü maçının canlı yayınlandığı ATV kanalını Digiturk 25, D Smart 25, Kablo TV 24, Tivibu 24, Turkcell TV+ 24, Vodafone TV 25 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Serdar Aziz, Bonucci, Osayi-Samuel, Krunic, Zajc, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

MKE Ankaragücü: Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Uros, Mert, Mujakic, Ali Kaan, Tolga, Saponara, Morutan, Tasos, Ali Sowe.

FENERBAHÇE VE MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Fenerbahçe, ligde 27 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 70 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ankara ekibi ise 27 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 29 puanla 15. sırada yer alıyor.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan iki karşılaşmayı da Fenerbahçe kazandı. Ayrıca iki takım arasındaki son 6 resmi maç ise Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlandı.

FENERBAHÇE’NİN TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Kupada 5. turda Adanaspor'u 6-0 ile geçen sarı-lacivertliler, son 16 turunda ise deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligde son olarak sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçmişti.

MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN TÜRKİYE KUPASI SERÜVENİ

Başkent ekibi ise 3. turda Arguvanspor’u 2-0, 4. turda İskenderunspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. 5. turda Çaykur Rizespor’u konuk eden Ankaragücü, rakibini 3-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Bu turda da 24 Erzincanspor’u 5-1'le geçen Başkent temsilcisi, adını çeyrek finale yazdırdı.

FENERBAHÇE’NİN MKE ANKARAGÜCÜ EKSİKLERİ

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile Joshua King, henüz hazır olmayan Fred'in yanı sıra Çağlar Söyüncü de kamp kadrosuna dahil edilmedi. Bu futbolcular MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE, SON 17 MAÇINDA YENİLMEDİ

Ligde üst üste 2 galibiyet alarak şampiyonluk yarışını sürdüren Kanarya, oynadığı son 17 resmi maçta mağlubiyet yaşamadı. 14’ü Süper Lig, 2’si Türkiye Kupası, 1 de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde maça çıkan Fenerbahçe, bu süreçte 14 galibiyet, 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

FENERBAHÇE, DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, bu sezon dış sahada gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Süper Lig’de 13, Türkiye Kupası’nda 1 kez deplasman maçına çıkan sarı-lacivertliler, bu maçlarda 13 galibiyet, 1 beraberlik alırken, mağlubiyet yaşamadı. Fenerbahçe, dış sahada 10 müsabakada ise kalesini gole kapattı. Kanarya, ligde son 7 deplasman maçında da galibiyet aldı.

FENERBAHÇE VE MKE ANKARAGÜCÜ 17.KEZ TÜRKİYE KUPASI’NDA KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe, 14 yıl sonra kupada birbirlerine rakip oluyor.

Sarı-lacivertli iki takım, birbirleriyle Türkiye Kupası'nda son olarak 2010-2011 sezonunda eşleşti. Grup statüsünün devrede olduğu bu sezon, C Grubu'nda 9 Kasım 2010'da rakibini ağırlayan MKE Ankaragücü, 4-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı.

Yıllar sonra bir kez daha kupada eşleşen iki takım, tek maçlı eleme sistemiyle birbirlerini saf dışı bırakmaya çalışacak.

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, bugüne dek Türkiye Kupası'nda 16 kez birbirleriyle karşılaştı.

İki takımın kupadaki eşleşmeleri oldukça çekişmeli geçti. Türkiye Kupası'ndaki 16 müsabakada Fenerbahçe 8, MKE Ankaragücü ise 7 galibiyet alırken, 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE – MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN KUPA REKABETİ 60 ÖNCESİNE DAYANIYOR

Sarı-lacivertli renktaşların Türkiye Kupası'ndaki rekabeti tam 60 yıl öncesine dayanıyor.

İki takım, kupadaki ilk eşleşmesini 25 Mart 1964'de yaşadı. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 60 yıl önce oynanan ilk kupa karşılaşmasında gülen taraf başkentin sarı-lacivertli takımı oldu.

MKE Ankaragücü, 3. tur eşleşmesinde Turan Doğangün ve Ertan Adatepe'nin golleriyle 2-0 kazanarak rakibini eledi.

İki takım bugüne dek Ziraat Türkiye Kupası'nın elemeli turlarında 9 defa eşleşti.

Eleme sistemiyle oynanan maçlarda Fenerbahçe 5, MKE Ankaragücü ise 4 kez turu geçmeyi başardı.

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü arasındaki son eleme usulü maç 23 Ocak 2005'te oynanmış ve Fenerbahçe 3-2'lik galibiyetle 3. turda geçmişti.

FENERBAHÇE VE MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU SAYISI

Türkiye Kupası'nı bugüne dek Fenerbahçe 7, MKE Ankaragücü ise 2 kez müzesine götürdü.

Kupayı son kazanan takım olan Fenerbahçe, geçen sezon Başakşehir'i yenerek bu zaferi yaşamıştı. Fenerbahçe, 1967-1968'de Altay'ı, 1973-1974'te Bursaspor'u, 1978-1979'da Altay'ı, 1982-1983'te Mersin İdmanyurdu'nu, 2011-2012'de Bursaspor'u ve 2012-2013'te de Trabzonspor'u yenerek kupayı kazandı.

"Kupa Beyi" unvanlı MKE Ankaragücü ise 1971-1972'de Altay'ı, 1980-1981'de ise Boluspor'u yenerek bu kulvarda adını zirveye yazdırdı.