Fenerbahçe – Rizespor CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fenerbahçe ile Rizespor kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Fenerbahçe Rizespor canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Futbolseverler Fenerbahçe - Rizespor canlı izle aramalarıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Rizespor şifresiz canlı nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe - Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Çaykur Rizespor şifresiz izleme linki, eksiklikler, cezalılar ve tüm detaylar...

Fenerbahçe – Rizespor CANLI İZLE

Fenerbahçe ile Rizespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de hedef kazanarak çeyrek finale adını yazdırmak.

Maçı merak eden futbol severler ise Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramasıyla yapıyor. İşte Fenerbahçe Rizespor maçına dair tüm detaylar...

Süper Lig’de 38 puan ile 2’inci sırada yer alan Fenerbahçe rakibi karşısında evinde Türkiye Kupası için ter döküyor. Spor Toto 1. Lig 31 puan ile 7'inci sırada yer alan Rizespor deplasmanda konuk olacağı Fenerbahçe karşısında galip gelmek istiyor. Fenerbahçe son 5 maçında üç galibiyet ve iki mağlubiyet aldı. Rizespor ise son 5 maçında bir galibiyet, bir mağlubiyet ve üç beraberlik aldı.

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmalarının en kritik maçlarından olan Fenerbahçe Rizespor maçı saat 20.30'da başlıyor.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Bahattin Şimşek düdük çalıyor. Fenerbahçe Rizespor maçı A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Fenerbahçe Rizespor maçı canlı izlemek için A Spor'un kurulu olması gerekiyor. 

FENERBAHÇE - RİZESPOR ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAKATLAR VE CEZALILAR

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor önünde 2 futbolcusundan yararlanamayacak. 

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra sakatlığı bulunan Joao Pedro karşılaşmada forma giyemeyecek. 

FENERBAHÇE RİZESPOR İLK 11’LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi-Samuel, Samet, Szalai, Lincoln, İsmail, Zajc, Rossi, Arda Güler, King, Valencia.

Rizespor: Zafer Görgen, Mithat Pala, Sinan Osmanoğlu, Anıl Yaşar, Alberk Koç, Papa, Eren Emre, Sefa Yılmaz, Benhur, Ronaldo, Deniz Hümmet.