Fenerbahçe Sivasspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Sivasspor canlı izle Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Sivasspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Sivasspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Sivasspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Sivasspor CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5.hafta müsabakasında Danimarka ekibi Nordsjealland’a 6-1 yenilen Fenerbahçe rotayı yeniden Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Sarı-lacivertli takım bu kapsamda 14.haftanın kapanış maçında Sivasspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe mücadeleyi kazanarak ligde yeniden liderlik koltuğuna oturmayı amaçlıyor. Sivasspor ise zorlu deplasmandan puan veya puanlar almak istiyor.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 14.haftasındaki Fenerbahçe- Sivasspor maçı 4 Aralık Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor.

VAR’da Emre Malok, AVAR’da ise Alper Çetin ve Erdem Bayık görev yapıyor.

Fenerbahçe Sivasspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Sivasspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Sivasspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Oosterwolde, Samet, Osayi, Ferdi, Crespo, Fred, Tadic, Szymanski, İrfan ve Dzeko

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Camara, Caner, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Emrah, Saiz, N'Jie, Rey Manaj.

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde son maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1'le geçen sarı-lacivertliler, EMS Yapı Sivasspor'u da mağlup ederek yoluna kayıpsız ilerlemeyi hedefliyor.

Haftaya 34 puan ve averajla lider olarak giren İsmail Kartal'ın öğrencileri, şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri Galatasaray'ın kazandığı haftada hata yapmak istemiyor.

Ligde geride kalan 13 haftada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Sivasspor’un 15 puanı bulunuyor.

FRED, DJIKU VE FERDİ DÖNDÜ

Fenerbahçe, EMS Yapı Sivasspor maçıyla Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'ya kavuşacak.

Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred ve Djiku'nun yokluğunda, üst üste puanlar kaybeden sarı-lacivertlilere her 2 oyuncudan da iyi haber geldi.

Son olarak 29 Ekim tarihinde ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligde 3, Avrupa'da 2 olmak üzere 5 maç kaçırmıştı.

Djiku ise son olarak 26 Ekim tarihinde Ludogorets deplasmanında forma giymiş ve daha sonra 2 Avrupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta takımını yalnız bırakmıştı.

Bu isimlerin yanı sıra son oynanan Nordsjaelland maçında sakatlığı nedeniyle yer almayan Ferdi Kadıoğlu da Sivasspor maçında sahada yer alıyor.

CRESPO SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Miguel Crespo, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Portekizli oyuncu, EMS Yapı Sivasspor karşısında kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

SİVASSPOR’UN EKSİKLERİ

Sivasspor'da, Fenerbahçe maçı öncesinde golcü oyuncu Fode Koita'nın sakatlığı bulunuyor.

Süper Lig'de bu sezon 3'er sarı kart gören forvet Rei Manaj ve defans oyuncusu Caner Osmanpaşa ceza sınırında yer alıyor.

FENERBAHÇE VE SİVASSPOR 35.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 34 müsabakadan 19'unu Fenerbahçe, 7'sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 71 golüne, Sivasspor 44 golle karşılık verdi.

İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan her iki karşılaşmayı da Fenerbahçe kazanmıştı.

Fenerbahçe'nin iç sahada Sivasspor ile yaptığı lig maçlarında üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan 17 müsabakanın 12'sini sarı-lacivertli ekip, 3'ünü ise kırmızı-beyazlı takım kazandı, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda Fenerbahçe 37 gol atarken, Sivasspor ise 17 kez fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe, Sivasspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2009-2010 sezonunda deplasmanda 5-1'lik sonuçla aldı.

Sivasspor ise 2011-2012 ve 2013-2014 sezonlarında sahasındaki maçlardan 2-0 galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlı takım, ayrıca 2019-2020'de evinde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Öte yandan, 2010-2011 sezonunun son maçında Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-3 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği ve 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da sarı-lacivertlilerin 5-2 kazandığı karşılaşmalarda atılan 7'şer gol, iki takım arasındaki en gollü müsabakalar olarak kayıtlara geçti.

FENERBAHÇE’NİN İÇ SAHA KARNESİ

Fenerbahçe ligde bu sezon evinde 7 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 6 müsabakada galibiyet alırken, 1 maçta yenilgi yaşadı. Kanarya, iç sahada 7 maçta rakip filelere 22 gol gönderdi. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde sahasındaki 5 maçta da 5 galibiyet elde etti.

FENERBAHÇE LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Sezona 10 maçlık galibiyet serisiyle başlayan Fenerbahçe, geriden kalan 13 haftanın 12’inde rakip filelere gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 33 gol gönderdi. Edin Dzeko, kaydettiği 10 golle takımını sırtlarken, aynı zamanda Süper Lig’in gol krallığı listesinde Mauro Icardi’nin ardından ikinci sırada yer alıyor.