Fenerbahçe Ümraniyespor CANLI MAÇ İZLE

2022-2023 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. Sarı Kanarya, yeni sezona Ümraniyespor'u mağlup edip 3 puanı alarak başlamak istiyor. Yeni sezonun 1. haftasında Fenerbahçe Ümraniyespor Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda mücadele edecek. Peki Fenerbahçe Ümraniyespor maçı saat kaçta, hangi, kanalda? İşte, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı muhtemel 11'ler ve diğer tüm detaylar..

Fenerbahçe Ümraniyespor CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk haftasında, Fenerbahçe Ümraniyespor arasında oynanacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi için nefesler tutuldu. 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü yapılacak maç, saat 21:45'de başlayacak. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Ümraniyespor muhtemel 11'ler ve detaylar...

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ, KANALDA?

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 1. hafta maçında Fenerbahçe Ümraniyespor mücadele edecek. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği maç, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecek. Saat 21:45'de başlayacak olan Fenerbahçe Ümraniyespor maçını izlemek isteyenler, BEIN Sports 1 kanalından mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

Sarı Lacivetli takımın kendi sahasında ağırlayacağı Ümraniyespor'la oynayacağı büyük mücadelede, Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele ediyor. Her iki takım da Süper Lig 2022-2023 sezonuna güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin, Bright Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Emre Mor, Willian Arao, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Enner Valencia, Diego Rossi

Ümraniyespor: Serkan, Mert, Glumac, Allyson, Lenjani, Sackey, Gagnidze, Oğuz, Geraldo, Gheorghe, Adel Bettaieb