Fenerbahçe Union SG CANLI İZLE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Union SG canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Fenerbahçe Union SG canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Union SG canlı nasıl izlenir? Fenerbahçe Union SG maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Union SG şifresiz izleme linki…

Fenerbahçe Union SG CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 29.haftasında Pendikspor’u 4-1 yenerek şampiyonluk yarışında yoluna devam eden Fenerbahçe, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirdi. Sarı lacivertli takım son 16 Turu’nda takım 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Belçika ekibi Union SG’yi Kadıköy’de konuk ediyor. Fenerbahçe, rakibine karşı kazanması, berabere kalması veya 2 farklı yenilmesi durumunda bile çeyrek finale yükselecek.  

FENERBAHÇE UNION SG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda rövanş maçında Fenerbahçe, evinde Belçika ekibi Union SG ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Union SG maçı, 14 Mart Perşembe günü İstanbul’daki Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan maçı Karabağlı hakem Nikola Dabanovic yönetiyor. Dabanovic’in yardımcılıklarını Vladan Todorovic ile Srdjan Jovanovic yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Milos Boskovic, VAR hakemi olarak İspanyol Carlos del Cerro Grande, AVAR’da ise Hırvat Fran Jovic görev alıyor.

Fenerbahçe Union SG şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Union SG maçı EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE UNION SG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE UNION SG MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Batshuayi

Union SG: Lindner, Terho, Castro-Montes, Vanhoutte, Machida, Lapoussin, Amani, Rasmussen, Sadiki, Nilsson, Eckert

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA YOLCULUĞU

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Konferans Ligi elemelerinden başladı. Sarı-lacivertliler 2. turda Zimbru, 3. turda Maribor ve play-off turunda da Twente’yi eleyerek gruplara kaldı. Kanarya; H Grubu’nda Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava ile mücadele ederken 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşadı. Rakip filelere 13 gol gönderirken, kalesinde 11 gol gören sarı-lacivertliler, 12 puanla gruptan lider olarak doğrudan son 16 turuna yükselmeyi başardı.

Fenerbahçe, son 16 Turu kapsamında Belçika'da oynanan ilk maçı Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle 3-0 kazanarak çeyrek final için avantaj elde etti.

Fenerbahçe, sahadan galibiyet, beraberlik ya da 2 farklı mağlubiyetle ayrılması halinde çeyrek finale yükselecek.

FENERBAHÇE’NİN UNİON SG MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe’de sarı kart cezalısı olan Rade Krunic, sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosunda yer almayan Serdar Aziz, Mert Müldür, Serdar Dursun bu maçta forma giyemiyor.

FENERBAHÇE EVİNDEKİ TÜM MAÇLARI KAZANDI

Fenerbahçe bu sezon taraftarı önünde 6 Avrupa maçına çıkarken, bu mücadelelerin hepsini kazandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan başlayan sarı-lacivertliler, Zimbru'yu eledikten sonra Maribor'u da saf dışı bırakarak play-off oynama hakkı kazandı. Bu turda Twente'yi geçen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'nın bulunduğu H Grubu'nu lider tamamladı. Fenerbahçe, eleme turlarında ve gruplarda oynadığı iç saha maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılmayı başardı. 6 karşılaşmada 23 gol atan sarı-lacivertli takım, kalesinde ise 4 gol gördü.

FENERBAHÇE’NİN EN GOLCÜ FUTBOLCUSU BATSHUAYI

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezon en golcü ismi 6 golle Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi oldu. Sırp futbolcu Dusan Tadic 5 gollük katkı sağlarken, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko ile milli futbolcu İrfan Can Kahveci de 4’er gol kaydetti.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KARNESİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını ağırlayan Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 268. maçına çıkıyor.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 267 müsabakada 106 galibiyet alırken, 106 yenilgi ve 55 beraberlik yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 363 kez havalandırırken, kalesinde ise 380 gol gördü.

FENERBAHÇE’NİN KONFERANS LİGİ’NDEKİ 16.MAÇI

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 16. maçını oynuyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 41 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 19 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE’NİN BELÇİKA TAKIMLARINA KARŞI KARNESİ

Union SG ile ikinci kez karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugüne kadar Belçika ekipleriyle 9 müsabakaya çıktı. Anderlecht ile Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi’nde toplam 6 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe, Royal Antwerp ile de 2 kez Avrupa Ligi gruplarında kozlarını paylaştı. Kanarya, geride kalan karşılaşmalarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.