Finlandiya - Bosna Hersek Canlı maç izle

Finlandiya ile Bosna Hersek, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup D 1.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:45’te başlayan karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor.

Finlandiya - Bosna Hersek Canlı maç izle

Finlandiya ile Bosna Hersek Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup D mücadelesinde Helsinki Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Anastasios Sidiropoulos düdük çalacak. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Finlandiya - Bosna Hersek maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:45’te başlayan karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor

Finlandiya - Bosna Hersek maçı muhtemel 11’ler…

Finlandiya: Hradecky, Uronen, O’Shaughnessy, Vaisanen, Ojala, Kamara, Niskanen, Kauko, Sparv, Pukki, Pohjanpalo

Bosna Hersek: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko

Finlandiya - Bosna Hersek maçı sakat ve cezalılar

Finlandiya: Rasmus Schüller (Şüpheli)

Finlandiya - Bosna Hersek iddia oranları

Finlandiya: 2.40

Beraberlik: 2.60

Bosna Hersek: 2.35

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.40

Finlandiya İç Sahada Avantajlı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Finlandiya, hem EURO 2020 Eleme Guruplarını hem de UEFA Uluslar Ligi’ni 2. Sırada tamamladı. EURO 2020 Elemeleri J Gurubu’nu İtalya’nın ardından 2. Sırada tamamlayarak turnuvaya katılan ekip, Yunanistan ve Bosna Hersek gibi dişli rakiplerini saf dışına itmeyi başardı. Evinde Bosna Hersek’i 2-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda rakibine 4-1’lik skorla kaybeden Finalndiya, turnuva boyunca sürdürdüğü iyi savunma performansını deplasmana taşıyamamıştı. Ev sahibinde bu maçta da galibiyetin anahtarı savunma başarısından geçiyor.

Bosna Hersek Telafi Peşinde

Bosna Hersek, EURO 2020 Elemeleri J Gurubu’nda 2. Sırayı kaptırdığı Finlandiya ile 2022 Dünya Kupası Elemeleri D Gurubu’nda karşı karşıya geliyor. Konuk ekip rakibine EURO 2020 Elemelerinde ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybederken, iç sahada ise 4-1 kazanmıştı. EURO 2020 hayalleri sona eren ve UEFA Uluslar Ligi’ni son sırada kapatan Bosna Hersek, telafini Dünya Kupası’nda istiyor. Göreve Dusko Bajevic’i getiren konuk ekip, deplasmanda galibiyeti hedefliyor.