Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Adana Demirspor canlı izle Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Adana Demirspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Adana Demirspor şifresiz izleme lin

Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 15.haftanın perdesini Galatasaray açıyor. Sarı-kırmızılı takım, evinde Adana Demirspor’u ağırlıyor. Galatasaray rakibini yenerek Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynandığı haftayı kayıpsız kapatmak istiyor, konuk takım Adana Demirspor ise 4 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi amaçlıyor.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 15.haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Galatasaray- Adana Demirspor maçı, 8 Aralık Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Burak Pakkan üstleniyor.

VAR’da Koray Gençerler, AVAR’da ise Alper Çetin ile Mehmet Kısal görev alıyor.

Galatasaray Adana Demirspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Adana Demirspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Adana Demirspor'un ilk 11'i belli olmamıştır.

GALATASARAY VE ADANA DEMİRSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde geride kalan bölümde 12 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar, 37 puan topladı. İlk 14 maç itibarıyla tarihinin en iyi başlangıcını gerçekleştiren Galatasaray, averajla 15. haftaya ikinci sırada girdi.

Adana Demirspor ise 14 müsabakada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi gördü. Mavi-lacivertli takım, topladığı 23 puanla 5. sırada yer aldı.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK VAR

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Davinson Sanchez’in müsabakada forma giymesi beklenmiyor.

Ligde 13. haftadaki Corendon Alanyaspor mücadelesinde sakatlanan Kolombiyalı stoper, Manchester United ve Siltaş Yapı Pendikspor maçlarında sahaya çıkamadı. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Sanchez, Adana Demirpsor mücadelesinde de sahaya çıkamayacak.

GALATASARAY’IN EN GOLCÜSÜ ICARDI

Galatasaray’ın, Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, son olarak Alanyaspor maçında attığı golle Süper Lig'deki gol sayısını 11’e çıkardı. 30 yaşındaki futbolcu, bu performansıyla ligde gol krallığı yarışında Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile birlikte zirvede yer alıyor. Avrupa kuplarında da 5 gol atan Icardi'nin bu sezon toplamda 16 golü bulunuyor.

ZIYECH SON 2 MAÇTA 3 GOL ATTI

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, son 2 resmi maçta 3 gol attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile yapılan maçta 2 frikik golüne imza atan Ziyech, Süper Lig'deki Siltaş Yapı Pendikspor mücadelesinde de 1 kez fileleri havalandırdı.

Süper Lig'de 2, toplamda da 4 gole ulaşan Ziyech, Adana Demirspor maçında sarı-kırmızılıların en önemli gol ayaklarından olacak.

GALATASARAY’DA ÜÇ FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, karşılaşma öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu oyuncular, müsabakada kart görmesi durumunda 16. haftadaki EMS Yapı Sivasspor maçında sahadaki yerini alamayacak.

GALATASARAY 23 MAÇTIR EVİNDE YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 23 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 23 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 21 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY SAHASINDA PUAN KAYBETMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda.

Bu sezon Seyrantepe'de çıktığı 6 maçın tamamını kazanan sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde puan kaybetmedi. Galatasaray, bu seriyle Süper Lig'de en iyi iç saha performansı sergileyen takım oldu.

Daha önce 1974-1975, 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında iç sahada 7'de 7 yapan sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor'u da yenerek tarihinin en iyi iç saha başlangıcı rekorunu tekrarlamayı hedefliyor.

GALATASARAY SAVUNMADA İYİ

Sarı-kırmızılı takım, Trendyol Süper Lig'de en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Ligde çıktığı 14 mücadelede 28 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 8 gol gördü. Yaptığı 14 maçın 8'inde kalesini gole kapatan "Cimbom" en az gol yiyen takım oldu.

Galatasaray, 37 gol atan Fenerbahçe'den sonra en iyi hücum performansını gösterdi.

ADANA DEMİRSPOR 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Adana Demirspor, Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet hasreti yaşıyor.

Süper Lig'deki son galibiyetini 10. haftadaki TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde alan "Mavi Şimşekler" sonrasındaki 4 karşılaşmada 3 beraberlik, 1 yenilgi gördü.

ADANA DEMİRSPOR’UN DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

Yukatel Adana Demirspor, bu sezon henüz deplasman galibiyeti alamadı.

Bu sezon dış sahada 6 maça çıkan mavi-lacivertli takım, 4 beraberlik, 2 yenilgi yaşadı. Henüz Adana dışında galibiyeti olmayan Akdeniz temsilcisi, İstanbul'da ilki yaşamak için mücadele edecek.

GALATASARAY- ADANA DEMİRSPOR REKABETİ

İki takım arasında 2 Ekim 1960'da Adana'da yapılan ve 2-2 sona eren maçla başlayan rekabette geride kalan 38 müsabakada Galatasaray 20, Adana Demirspor 9 galibiyet aldı. Taraflar 9 karşılaşmada ise birbirine üstünlük sağlayamadı.

Galatasaray'ın attığı 61 gole karşılık Adana Demirspor 31 gol buldu

İki takım arasında İstanbul'da yapılan maçlarda sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor.

İSTANBUL’DA OYNANAN MAÇLAR

Ligde İstanbul'da yapılan 19 karşılaşmada Galatasaray 15, Adana Demirspor ise 2 galibiyet aldı. Müsabakalardan 2'si de beraberlikle sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar 46, mavi-lacivertliler ise 15 kez fileleri havalandırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, Adana temsilcisi ile sahasında yaptığı son 9 Süper Lig maçını kazandı. Galatasaray, bu galibiyetlerin 8'inde rakip filelere en az 2 gol gönderdi. Söz konusu maçlarda Galatasaray 30, Adana Demirspor ise 6 kez gol buldu.

"Mavi Şimşekler" Galatasaray deplasmanda son galibiyetini 1981 yılında 2-0'lık skorla aldı.

ADANA DEMİRSPOR’DA İSTANBUL’DA KAZANAMIYOR

Mavi-lacivertli takım, Süper Lig'de İstanbul takımlarına konuk olduğu son 35 maçta sadece 4 kez kazanabildi.

Söz konusu müsabakaların 1'i hariç tamamında gol yiyen (toplam 101) Adana Demirspor, 4 galibiyet çıkarabildi. Adana temsilcisi, diğer 31 karşılaşmada 4 beraberlik, 27 yenilgi yaşadı.

Adana Demirspor, söz konusu süreçteki galibiyetleri Fenerbahçe, Kasımpaşa, VavaCars Fatih Karagümrük ve İstanbulspor'a karşı aldı.

EN FARKLI GALİBİYETLİ SKORLAR

İki ekip arasındaki rekabette en farklı galibiyetlere sarı-kırmızılı takım imza attı.

Galatasaray, rakibini 1983-1984 sezonunda sahasında 9-2, 1987-1988 sezonunda ise deplasmanda 5-0 mağlup etti.

Adana Demirspor ise sarı-kırmızılılar karşısındaki en farklı galibiyetini 1982-1983 sezonunda sahasında 3-0'lik skorla aldı.