Galatasaray Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Alanyaspor canlı izle Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Alanyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Alanyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Alanyaspor şifresiz izleme linki…

Galatasaray Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 12.hafta müsabakasında Hatayspor’a 2-1 yenilen Galatasaray, milli takım maçları nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesi sonrası yeniden sahne alıyor. Sarı-kırmızılı takım ligin 13.haftasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Galatasaray bu müsabakayı kazanarak yeniden ligde liderlik koltuğuna oturmayı ve evinde 22 maçtır kaybetmeme serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Alanyaspor ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlar almak istiyor.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 13.haftasında Galatasaray ile Alanyaspor’u karşı karşıya getiren müsabaka 25 Kasım Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Ok yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Yiğit Arslan üstleniyor.

VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da ise Alper Çetin ile Kerem Ersoy görev alıyor.

Galatasaray Alanyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Alanyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kazımcan, Kaan, Sanchez, Boey, Ndombele, Torreira, Mertens, Barış Alper, Zaha, Icardi

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Furkan, Fatih, Balkovec, Sisto, Fer, Janvier, Efecan, Oğuz, Eduardo

GALATASARAY VE ALANYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde ilk haftayı beraberlikle kapatıp ardından 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray milli maç arası öncesinde son müsabakada Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu. Ligdeki yenilmezlik ünvanını kaybeden Galatasaray, haftaya 31 puanla lider Fenerbahçe'nin averajla arkasında ikinci sırada girdi.

Alanyaspor ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle 10 puan topladı. Son 4 lig maçında puan alamayan Akdeniz temsilcisi, 13. hafta öncesinde 17. sırada yer alıyor.

OKAN BURUK İLE FATİH TEKKE, 3. KEZ BİRBİRİNE RAKİP OLACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bugüne kadar resmi müsabakalarda 2 kez rakip oldu. Buruk, Galatasaray'ı çalıştırırken, Tekke de İstanbulspor'un başındaydı. Okan Buruk'un takımı oynanan 2 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

GALATASARAY 22 MAÇTIR EVİNDE YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 22 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 22 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

ZAHA KENDİNE GELDİ

Galatasaray'ın Süper Lig'de bulduğu son 3 golü Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha ile buldu.

Ligin 11. haftasında 2-1 kazanılan Kasımpaşa müsabakasında 2 gole imza atan Zaha, 12. haftadaki Hatayspor maçında da takımının tek golünü kaydetti.

Sarı-kırmızılı formayla 9 Süper Lig maçına çıkan Zaha, toplamda 4 kez fileleri havalandırdı.

ICARDI 4 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son 4 resmi maçı boş geçti.

Ligin ilk 9 haftasında 10 kez fileleri havalandırarak sezona etkili bir giriş yapan Icardi, sonrasında oynanan Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Atakaş Hatayspor mücadelelerinde gol sevinci yaşayamadı. Icardi, bu süreçte Bayern Münih ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında da fileleri havalandıramadı.

Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grup aşamasındaki ilk 7 maçında 5 gol bulmuştu.

GALATASARAY’DA 2 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Fernando Muslera ile Davinson Sanchez, Alanyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Uruguaylı kaleci ile Kolombiyalı stoper, yarınki müsabakada kart görmesi durumunda 14. haftadaki Siltaş Yapı Pendikspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY- ALANYASPOR REKABETİ

İki takım arasında 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette sarı-kırmızılılar 8, turuncu-yeşilliler ise 3 kez kazandı. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan 14 maçta sarı-kırmızılı takımın 31 golüne, Alanya ekibi 17 golle karşılık verdi.

Galatasaray, Ali Sami Yen’de Alanyaspor'u konuk ettiği maçlarda rakibine üstünlük kurdu.

Seyrantepe'deki 7 maçın 4'ünü ev sahibi takım kazanırken, 2 karşılaşma ise turuncu-yeşilli takımın üstünlüğüyle sona erdi. Bir mücadelede ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. İstanbul'daki karşılaşmalarda Galatasaray 17 kez fileleri havalandırırken, Akdeniz temsilcisi 6 gol atabildi.

Sarı-kırmızılı ekip, iç sahada genel rekabette önde olmasına rağmen bu iyi grafiğini son 3 sezonda gösteremedi. Alanyaspor, bu süreçte İstanbul'dan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray, Alanyaspor ile ligde yaptığı son 9 müsabakada net bir üstünlük sağlayamadı.

Akdeniz temsilcisiyle yaptığı ilk 6 lig maçını kazanan sarı-kırmızılılar, sonrasında rakibinin rekabete denge getirmesini önleyemedi.

Son 9 lig mücadelesinde iki takım da üçer galibiyet alırken, üç karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

EN FARKLI GALİBİYETLER

Galatasaray, Alanyaspor karşısında en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda İstanbul'da oynanan maçta 6-0'lık skorla elde etti.

Akdeniz temsilcisi ise rekabetteki en farklı galibiyeti 2019-2020 sezonunda Alanya'da yapılan maçta 4-1'lik skorla oldu.