Galatasaray Antalyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. 27.hafta maçında Galatasaray – Antalyaspor takımları karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Antalyaspor canlı izle Galatasaray – Antalyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Galatasaray – Antalyaspor canlı izle aramasıyla maçı izlemeye dair bilgi aranıyor. Galatasaray – MKE Antalyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Antalyaspor şifresiz izleme linki…

Galatasaray Antalyaspor CANLI İZLE

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off Turu’nda 3-2’lik galibiyetin rövanşında Sparta Prag’a 4-1 yenilerek turnuvaya veda eden Galatasaray, rotayı Süper Lig’e çevirdi. Sarı-kırmızılı takım ligin 27.haftasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Okan Buruk ve öğrencileri, Antalyaspor’u yenerek liderliği yeniden Fenerbahçe’den almak istiyor. Antalyaspor ise üst sıralara çıkma yolunda Galatasaray maçından puan veya puanlar almayı amaçlıyor.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ligin 27.hafta maçında Galatasaray, Antalyaspor’u konuk ediyor. Galatasaray – Antalyaspor maçı, 26 Şubat Pazartesi günü İstanbul’daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 2000’da başlayan Galatasaray – MKE Ankaragücü maçını hakem Abdülkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yaparken maçın 4.hakemi olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev alıyor.

VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da ise Onur Özütoprak ve Hakan Yemişken oturuyor.

Galatasaray Antalyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Antalyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Antalyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Nelsson, Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Bahadır, Veysel, Güray, Saric, Larsson, Ufuk, Kaluzinski, Streek, Buksa

GALATASARAY VE ANTALYASPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde geride kalan 26 müsabakada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, 69 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi. Sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliği aldığı haftada Galatasaray taraftarı önünde Antalyaspor'u mağlup ederek koltuğunu korumak istiyor.

Antalyaspor ise geride kalan 26 mücadelede 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan aldı. Akdeniz temsilcisi, haftaya 7. sırada girdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı sarı-kırmızılılar 2-0 kazanmıştı.

GALATASARAY’IN ANTALYASPOR MAÇI EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı takımda üç futbolcu sakatlıkları nedeniyle bugünkü karşılaşmada görev yapamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier, Bitexen Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü ve Sparta Prag müsabakalarında oynayamayan Tanguy Ndombele'nin de sahada yer alması beklenmiyor.

Bunun yanında PFDK’nın 1 maçtan men cezası verdiği Mauro Icardi de bu maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarınki karşılaşmada kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisi öncesi cezalı duruma düşecek.

GALATASARAY, SAHASINDA OYNADIĞI SON 30 MAÇTA YENİLMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 30 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 30 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, iç sahadaki son 16 Süper Lig müsabakasını kazandı.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 28 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

GALATASARAY BU SEZON EVİNDE OYNADIĞI TÜM MAÇLARI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı 13. maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

Galatasaray'ın başında evindeki üst üste en çok galibiyet yaşayan Türk teknik adam rekorunu kıran Okan Buruk, seriyi 17 maça çıkardı.

GALATASARAY, SON 14 MAÇTA YENİLMEDİ

Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'de son 14 müsabakada mağlup olmadı.

Galatasaray, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 12 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, ayrıca ligde son 7 maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakaladı.

GALATASARAY LİGİN EN İYİ SAVUNMA YAPAN TAKIMI

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Süper Lig'de çıktığı 26 maçta 55 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sadece 14 gol gördü.

Yaptığı maçların 14'ünde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

OKAN BURUK, ANTALYASPOR'A HİÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, çalıştırdığı takımlarla Antalyaspor'a mağlup olmadı.

Okan Buruk, Akdeniz temsilcisine karşı Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başında 11 maça çıktı. Buruk, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'a karşı ise 7 Süper Lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

GALATASARAY – ANTALYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

Galatasaray ile Antalyaspor, Süper Lig'de bugün 56. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında geride kalan 55 maçta sarı-kırmızılılar 34, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 106 golüne, Akdeniz ekibi 48 golle karşılık verdi.

GALATASARAY, SON 15 MAÇTA ANTALYASPOR’A YENİLMEDİ

Galatasaray, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 15 müsabakada mağlubiyet yaşamadı.

Sarı-kırmızılı takımı son olarak 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı lig maçlarında galibiyet elde edemedi.

Bu süreçte 11 galibiyet, 4 beraberlik alan Galatasaray, 32 gol attı. Antalyaspor ise galibiyete hasret kaldığı 15 maçta fileleri 8 kez havalandırabildi.

GALATASARAY – ANTALYASPOR REKABETİNDE İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

İki takımın İstanbul'da yaptığı 27 maçta, Galatasaray'ın rakibine galibiyet sayısında 17-4 üstünlüğü bulunuyor, taraflar 6 müsabakada da berabere kaldı.

Galatasaray'ın İstanbul'daki 56 golüne, Antalya ekibi 24 golle karşılık verdi.

OKAN BURUK – SERGEN YALÇIN REKABETİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, antrenörlük kariyerlerinde 9. kez rakip olacak. Bu müsabakalarda Buruk; Elazığspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'i çalıştırırken, Yalçın ise Gaziantepspor, Sivasspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ın başındaydı. Bu maçlarda Sergen Yalçın 5, Okan Buruk da 1 kez galip ayrıldı. 2 maç ise berabere tamamlandı.