Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 6.haftası önemli bir maça sahne oluyor. Başakşehir ile Galatasaray karşılaşıyor. Futbolseverler Başakşehir Galatasaray canlı izle Başakşehir Galatasaray şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Başakşehir Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Başakşehir Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Başakşehir Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Galatasaray şifresiz izleme linki...

Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Avrupa dönüşü ligdeki ilk maçına çıkıyor. Sarı kırmızılı takım, Çağdaş Atan’ın takımın başına gelmesiyle ligdeki ilk 3 puanını kazanan Başakşehir ile deplasmanda karşılaşıyor.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasındaki Başakşehir- Galatasaray maçı, 23 Eylül Cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Kadir Sağlam yönetiyor. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Hakan Yemişken yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Ümit Öztürk yapıyor.

Galatasaray Başakşehir maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Başakşehir maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Abdulkerim, Sanchez, Boey, Kazımcan, Oliviera, Torreira, Barış Alper, Ziyech, Tete, Icardi

Başakşehir: Volkan Babacan, Lima, Duarte, Ba, Dubois, Karzev, Berkay, Serdar Gürler, Pelkas, Deniz Türüç, Piatek

GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR’İN SON DURUMU

Ligde 4 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bir maçı eksik Galatasaray, aynı sayıda maçı bulunan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer buldu.

Sezona iyi başlayamayan Başakşehir ise 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 3 puanla haftaya 16. sırada girdi.

GALATASARAY’DA SON DURUM

Sarı-kırmızılı ekipte kritik müsabaka öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Galatasaray'da bireysel program uygulanan Wilfried Zaha da takıma döndü. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmaya tam kadro olarak çıktı.

ÇAĞDAŞ ATAN'A İKİNCİ KEZ RAKİP

Galatasaray, bu sezon teknik direktör Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı bir takımla ikinci kez karşılaşıyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Mondihome Kayserispor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, müsabakadan 0-0'lık beraberlikle döndü.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLARDA ALINAN SONUÇLAR

Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette, geride kalan 30 maçtan 15'ini Galatasaray, 7'sini Medipol Başakşehir kazandı, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın 52 golüne, Medipol Başakşehir 36 golle cevap verdi.

Başakşehir'in ev sahipliğinde yapılan maçlarda da Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında 10'u Başakşehir Fatih Terim, 5'i Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan 15 lig maçında sarı-kırmızılılar 7, turuncu-lacivertli ekip ise 5 kez galip geldi. Taraflar 3 müsabakada ise berabere kaldı.

Söz konusu karılaşmalarda Galatasaray 23, ev sahibi ekip ise 21 gol attı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, Başakşehir karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta 7-0'lık sonuçla aldı.

Başakşehir ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, ev sahibi olduğu maçlarda elde etti. Turuncu-lacivertli takım, rakibini 2017-2018 sezonunda 5-1, 2014-2015 ve 2016-2017 sezonlarında da 4-0 mağlup etti.