Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 25.hafta maçında Galatasaray –Başakşehir karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray –Başakşehir canlı izle Galatasaray –Başakşehir şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray –Başakşehir canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray –Başakşehir canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray –Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray –Başakşehir şifresiz izleme linki...

Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 24.hafta müsabakasında Samsunspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmayan Galatasaray, ligin 25.haftasında zorlu bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılı takım, İstanbul Başakşehir’i yenerek Fenerbahçe’den liderliği geri almayı amaçlıyor. Teknik direktör Çağdaş Atan önderliğinde iyi bir ivme yakalayan Başakşehir ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında, Galatasaray ile Başakşehir, karşı karşıya geliyor.  Galatasaray – Başakşehir maçı, 10 Şubat Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan Galatasaray – Başakşehir maçında hakem Cihan Aydın düdük çalıyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken maçın 4.hakemi olarak ise Turgut Doman görev alıyor.

Galatasaray Başakşehir maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Başakşehir maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera | Berkan, Nelsson, Davinson, Kaan Ayhan | Kerem Demirbay, Torreira, Mertens | Kerem, Barış Alper, Icardi

Başakşehir: Volkan | Lima, Ba, Opoku, Dubois | Josef de Souza, Emirhan, Kemen, Deniz, Figueiredo | Piatek

GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR’İN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde geride kalan 24 haftada 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 63 puan topladı. Galatasaray, haftaya averajla Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada girdi.

Turuncu-lacivertliler ise 24 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Başakşehir, topladığı 33 puanla 8. sırada yer buldu.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı sarı-kırmızılılar 2-1 kazanmıştı.

GALATASARAY’IN BAŞAKŞEHİR MAÇI EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu farklı nedenlerden dolayı forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira, Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve Fildişi Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden yeni transfer Serge Aurier, yarın Başakşehir'e karşı mücadele edemeyecek.

Galatasaray'da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY, LİGDEKİ SON 12 MAÇINDA YENİLMEDİ

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son 12 müsabakada mağlup olmadı.

Galatasaray, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, ayrıca ligde son 5 maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakaladı.

GALATASARAY EVİNDE 29 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 29 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 29 mücadeleyi kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 27 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

GALATASARAY, EVİNDEKİ TÜM MAÇLARI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı 12. maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

Galatasaray'ın başında evindeki son 15 Süper Lig müsabakasını kazanan teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılılarla iç sahada üst üste en çok galibiyet yaşayan Türk teknik adam ünvanını elde etti. Tecrübeli teknik adam, Başakşehir karşısında rekorunu geliştirmek için sahaya çıkacak.

GALATASARAY LİGİN EN İYİ SAVUNMA YAPAN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Süper Lig'de çıktığı 24 maçta 50 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 14 gol gördü.

Yaptığı maçların 12'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ’DAN 2 MAÇTA 2 GOL

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bu sezon kendisine hangi pozisyonda görev verildiyse iyi performans sergiledi. Hücum bölgesi dışında sağ ve sol bekte görev alan Barış Alper, sarı-kırmızılıların oynadığı son 2 lig karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırdı. Bu sezon Türkiye Kupası’nda da 1 gol kaydeden 23 yaşındaki futbolcunun toplam 3 golü bulunuyor.

GALATASARAY – BAŞAKŞEHİR REKABETİNDE SON DURUM

Galatasaray ile Başakşehir, Süper Lig'de 32. kez karşı karşıya geliyor.

Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette, geride kalan 31 maçtan 16'sını sarı-kırmızılılar, 7'sini turuncu-lacivertliler kazandı. Sekiz karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın 54 golüne, Başakşehir 37 golle cevap verdi.

Sarı-kırmızılı ekip, iç sahada Başakşehir ile yaptığı 15 müsabakada ciddi üstünlük kurdu.

Galatasaray, turuncu-lacivertlileri konuk ettiği maçların 8'ini kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 2'sinde mağlup oldu. Sahasındaki müsabakalarda 29 gol atan Galatasaray, kalesinde 14 gol gördü.

Galatasaray, turuncu-lacivertlilerle yaptığı son 8 Süper Lig maçında mağlup olmadı.

Rakibiyle yaptığı son 8 lig karşılaşmasında 5 galibiyet, 3 beraberlik yaşayan sarı-kırmızılı ekip, son 3 maçı kazanmasını bildi.

Galatasaray, Başakşehir karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta 7-0'lık sonuçla aldı.

Başakşehir ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, ev sahibi olduğu maçlarda elde etti. Turuncu-lacivertli takım, rakibini 2017-2018 sezonunda 5-1, 2014-2015 ve 2016-2017 sezonlarında da 4-0 mağlup etti.

OKAN BURUK VE ÇAĞDAŞ ATAN 6.KEZ KARŞILAŞIYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan bugüne kadar 5 kez rakip oldu. Oynadıkları mücadelelerde Buruk; Başakşehir ve Galalatasaray'ı çalıştırırken, Atan ise Alanyaspor, Kayserispor ve Başakşehir'in başındaydı. Bu maçlarda iki teknik direktör de 2'şer galibiyet alırken, 1 müsabaka da berabere sona erdi.