Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Süper Lig'in 33. hafta maçında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Başakşehir canlı izle Galatasaray Başakşehir şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray-Başakşehir canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Başakşehir canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Başakşehir şifresiz izleme linki...

Galatasaray Başakşehir CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam çok kritik bir maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Galatasaray, evinde Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Kırmızılı takım Okan Buruk yönetiminde zirve yarışında Fenerbahçe ile olan puan farkını açmak istiyor.

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Medipol Başakşehir, son 5 maçında iki galibiyet, iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak 51 puanla 5'inci sırada yer alıyor. Galatasaray ise son 5 maçından üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 70 puanla zirvede yer alıyor.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI SAKATLAR VE CEZALILAR

Konuk ekip Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Eden Karzev ile Patryk Szysz ise takımdaki yerlerini alamayacak.

5 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da, Başakşehir maçı öncesinde Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Sacha Boey, sarı kart sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta deplasmanda oynanacak İstanbulspor maçında cezalı duruma düşecek.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray - Başakşehir maçı saat 20.00’da başlıyor. NEF Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalıyor. VAR hakemi olarak ise Abdulkadir Bitigen görev yapacak. 

Galatasaray Başakşehir maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Başakşehir maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Galatasaray’ın ilk 11’i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Sergio Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Başakşehir’in ilk 11’i: Muhammet, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Figueiredo