Galatasaray Fatih Karagümrük CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 27.haftasında Antalyaspor’u 2-1 kazanan Galatasaray rotayı, Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-kırmızılı takım Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Okan Buruk ve öğrencileri rakibini eleyerek yarı finale çıkmayı hedefliyor. Fatih Karagümrük ise Galatasaray’ı eleyerek büyük bir sürprize imza atmak istiyor. Tek maç usulüne göre oynanacak karşılaşmada 90 dakikada eşitlik bozulmazsa uzatmalara geçilecek.

Galatasaray Fatih Karagümrük CANLI İZLE

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Fatih Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşı karşıya geliyor.  Galatasaray – Fatih Karagümrük maçı, 29 Şubat Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan Galatasaray – Fatih Karagümrük maçını hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğralar yaparken maçın 4.hakemi olarak ise Oğuzhan Çakır görev alıyor.

VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da Hakan Ceylan ve Volkan Ahmet Narinç yer alıyor.

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı ATV kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor. Galatasaray Fatih Karagümrük şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Fatih Karagümrük maçının yayınlandığı ATV kanalı, Digiturk 25, D Smart 25, Kablo TV 24, Tivibu 24, Turkcell TV+ 24, Vodafone TV 25 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Günay, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Oliveira, Berkan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Barış Alper

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Veseli, Biraschi, Markao, Emir Tintiş, Ceccherini, Eysseric, Can Keleş, Feghouli, Bertolacci, Ryan Mendes

GALATASARAY VE FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SERÜVENİ

Kupaya 5. turdan başlayan Galatasaray, Trendyol 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'u 4-1'le geçtikten sonra son 16 turunda aynı ligden Teksüt Bandırmaspor'u da 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Organizasyona 4. turdan dahil olan VavaCars Fatih Karagümrük ise sırasıyla TFF 2. Lig temsilcileri Belediye Derincespor ile Kırklarelispor'u ve Trendyol Süper Lig takımı Yılport Samsunspor'u eledi.

'Tek maç üzerinden oynanacak çeyrek finali geçecek takım, yarı finalde Başakşehir’i 1-0’lık skorla geçerek yarı finale çıkan Trabzonspor’un rakibi olacak.

GALATASARAY’IN FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı takımda iki futbolcu bugünkü karşılaşmada süre alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Faslı Hakim Ziyech ile Fildişi Sahilli yeni transfer Serge Aurier, Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY VE FATİH KARAGÜMRÜK TÜRKİYE KUPASI’NDA İLK KEZ KARŞILAŞACAK

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, oynayacakları maçla birlikte Türkiye Kupası’nda ilk kez rakip olacak. İki takım daha önce Süper Lig’de 19 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 12 kez, kırmızı-siyahlılar da 2 defa rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma ise berabere sona erdi. Ligin ilk yarısında Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0'lık skorla kazanmıştı.