Galatasaray Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de heyecan 12.hafta müsabakalarıyla devam ediyor. Bu kapsamda lider Galatasaray, Hatayspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Hatayspor canlı izle Galatasaray Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor şifres

Galatasaray Hatayspor CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde 2-1 yenildiği Bayern Münih maçının ardından rotayı Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Ligde zirvede yer alan sarı-kırmızılı takım, Hatayspor’u deplasmanda yenerek milli maç arasına lider girmeyi amaçlıyor. Hatayspor ise rakibini yenerek üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 12.haftasında Galatasaray ile Hatayspor’u karşı karşıya getiren mücadele 11 Kasım Cumartesi günü Hatayspor’un ev sahipliğinde Mersin Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Kamil Çetin yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Mert Güzenge üstleniyor.

VAR’da Emre Malok, AVAR’da ise Hüseyin Göçek ile Abdullah Bora Özkara görev alıyor.

Galatasaray Hatayspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Hatayspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Hatayspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliviera, Zaha, Kerem, Ziyech, Icardi.

Hatayspor: Erce, Kilama, Cengiz, Kerim, Ghoulam, Ömer, Matondo, Bashiru, Lamkel Ze, Rivas, Dadashov.

GALATASARAY’IN SON DURUMU

Ligde geride kalan haftalarda 11 galibiyet, 1 beraberliği bulunan Galatasaray, 31 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Galatasaray bu süreçte 26 gol attı, kalesinde ise 6 gol gördü.

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 10 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup etmeyi başardı.

FERNANDO MUSLERA SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da 1 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, Hatay karşısında sarı kart görmesi durumunda Alanyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

HATAYSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Oynadığı son 3 maçta puan toplayamayan Hatayspor, 14 puanla ligde 9. sırada yer alıyor. Hatayspor'un bu sezon çıktığı 11 maçta 3 galibiyeti, 3 mağlubiyeti ve 5 beraberliği bulunuyor. Rakip fileleri 18 kez havalandıran Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, kalesinde ise 15 gol gördü.

Akdeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjema ve Nikola Maksimovic karşılaşmada yer almayacak.

GALATASARAY- HATAYSPOR REKABETİ

Galatasaray ile Hatayspor, bugüne kadar 1'i hükmen olmak üzere Süper Lig'de 6 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 1'i hükmen 4 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 2 defa rakibini mağlup etti.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmadan Galatasaray 4-0 galip ayrılırken, ikinci yarıdaki maç deprem felaketi nedeniyle Hatay'ın ligden çekilmesinden dolayı oynanmadı ve sarı-kırmızılılar 3-0 hükmen galip sayıldı.