Galatasaray Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 31.hafta maçında Galatasaray – Hatayspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Hatayspor canlı izle Galatasaray – Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray – Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray – Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Hatayspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, milli takım arası sonrası rotayı Süper Lig’e çevirdi. Cimbom, ligin 31.haftasında Hatayspor’u ağırlayacak. Galatasaray rakibini yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmayı, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5’e çıkarak Süper Kupa maçı öncesi moral kazanmak istiyor. Hatayspor ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlar alarak ateş hattından uzaklaşmayı amaçlıyor.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 31.hafta maçında Galatasaray, evinde Hatayspor’u ağırlıyor. Galatasaray – Hatayspor maçı 2 Nisan Salı günü İstanbul’daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan Galatasaray – Hatayspor maçını hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşcıoğlu ve Mehmet Kısal yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Mehmet Türkmen üstleniyor. VAR’da Serkan Tokat, AVAR’da Emre Kargın ve Kerem Ersoy görev alıyor.

Galatasaray Hatayspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Hatayspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Hatayspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi

Hatayspor: Erce, Kerim, Maksimovic, Burak, Ghoulam, Boudjema, Massagna, Rivas, Pedro, Dele Bashiru, Strandberg

GALATASARAY VE HATAYSPOR’UN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 81 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Atakaş Hatayspor ise 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puan elde etti. Akdeniz ekibi böylelikle averajla 15. sırada yer aldı.

GALATASARAY’IN HATAYSPOR MAÇI EKSİĞİ

Galatasaray'ın 32 yaşındaki file bekçisi Günay Güvenç, cezası nedeniyle kadroda olmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kasımpaşa maçından sonra 2 maç ceza verilen Günay, Akdeniz temsilcisine karşı kadroda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, bugünkü mücadelede kart görmeleri durumunda 32. haftadaki Corendon Alanyaspor karşılaşmasına çıkamayacak.

OKAN BURUK, REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Okan Buruk, Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet rekorunu kırmak istiyor.

Süper Lig'de geçen sezon son 3, bu sezon da 15 iç saha maçından galibiyetle ayrılarak Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet serisi rekoruna ortak olan Okan Buruk, takımının Hatayspor maçını da kazanması halinde Rumen teknik adamın rekorunu geride bırakacak.

Lucescu, Galatasaray'ın başında Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

GALATASARAY, LİGDEKİ SON 11 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yaptığı son 11 maçtan galip ayrıldı.

Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 11 resmi maçı da kazandı.

GALATASARAY EVİNDEKİ TÜM MAÇLARI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı bütün maçlarda galibiyet elde etti.

Ali Sami Yen’de oynadığı 15 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

GALATASARAY SAHASINDA OYNADIĞI SON 32 LİG MAÇINDA YENİLMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 32 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 32 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, iç sahadaki son 18 Süper Lig müsabakasını kazandı.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 30 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

GALATASARAY SADECE HATAYSPOR’A YENİLDİ

Lider Galatasaray, bu sezon Trendyol Süper Lig'deki tek yenilgisini Atakaş Hatayspor'a karşı yaşadı.

Ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 18 karşılaşmada 16 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

BARIŞ ALPER DALYA DİYECEK

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Atakaş Hatayspor maçıyla "dalya" diyecek.

Temmuz 2021'de 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü'nden transfer edilen Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı ekipteki üçüncü sezonunu geçiriyor.

Barış Alper; 71'i Süper Lig, 9'u Türkiye Kupası, 19'u ise Avrupa'da olmak üzere 99 kez sarı-kırmızılı formayı terletti. 23 yaşındaki futbolcu, toplamda 8 kez gol sevinci yaşadı.

Bu sezon Okan Buruk'un birçok mevkide faydalandığı Barış Alper, 47 resmi müsabakanın 46'sında sahaya çıkarak takımın en fazla maça çıkan oyuncusu oldu.

MUSLERA 500.MAÇINA ÇIKIYOR

Galatasaray'ın aktif kariyeri devam eden efsanesi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı formayla 500. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Fernando Muslera, Galatasaray'da görev aldığı 499 resmi müsabakada 533 gol yedi.

Söz konusu maçların 178'inde kalesini gole kapatmayı başaran tecrübeli file bekçisi, 321'inde ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı.

Uruguaylı file bekçisine, Galatasaray'da görev yaptığı bu maçlarda üç kez kırmızı, 54 kez de sarı kart gösterildi.

GALATASARAY – HATAYSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Galatasaray ile Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'de bugün 8. kez karşılaşıyor.

İki ekip arasında geride kalan 7 lig maçından 4'ünü (biri hükmen) Galatasaray kazanırken, Hatayspor 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray'ın 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 15 golüne, Akdeniz temsilcisi 10 golle yanıt verdi.

GALATASARAY – HATAYSPOR REKABETİNDE İSTANBUL’DA OYNANAN MAÇLAR

İki ekip, İstanbul'da yapılan maçlarda 3 kez birbirine rakip oldu.

Hatayspor'un Süper Lig'e çıktığı 2020-2021 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı ekip, evinde yaptığı 3 maçı da kazandı. Galatasaray'ın söz konusu müsabakalarda attığı 9 gole Atakaş Hatayspor 1 golle yanıt verdi.

GALATASARAY – HATAYSPOR REKABETİNDE EN FARKLI SKORLAR

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurduğu rakibini ligde bir kez 4-0, bir kez de 3-0 yendi.

Hatayspor ise 2020-2021 sezonunda sahasında Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti.

OKAN BURUK İLE VOLKAN DEMİREL 3.KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 2 kez rakip oldu. Söz konusu maçlarda iki takım da 1'er kez sahadan galip ayrıldı. Oynan 2 müsabakada Buruk'un takımı 5 gol atarken, Demirel'in ekibi de 2 golle karşılık verdi.