Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 11.hafta maçında Galatasaray ile Kasımpaşa karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Kasımpaşa canlı izle Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Kasımpaşa canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Kasımpaşa canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Kasımpaşa şifresiz izleme linki...

Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasının açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Sarı-kırmızılı takım mücadeleyi kazanarak ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı ve iyi gidişatını sürdürmeyi amaçlıyor. Konuk takım Kasımpaşa ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla dönerek zirveye yaklaşmak istiyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 11.haftasındaki Galatasaray-Kasımpaşa maçı 3 Kasım Cuma günü Rize’deki Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Şeker üstleniyor.

VAR’da Alper Ulusoy oturuyor, AVAR'da Mustafa Öğretmenoğlu ve Süleyman Özay görev alıyor.

Galatasaray Kasımpaşa maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Davinson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Ben Ounnes, Gökhan, Hajradinovic, Aytaç, Gomis, Fall, Ngoy

GALATASARAY VE KASIMPAŞA’NIN LİGDEKİ SON DURUMU

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ligde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, topladığı 28 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

Kasımpaşa ise 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda 18 puan topladı. Lacivert-beyazlı takım, ligde 5. sırada yer alıyor.

GALATASARAY’IN FORM DURUMU

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 9 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'u mağlup etti.

Galatasaray, ayrıca Süper Lig'deki son 16 maçında mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. "Cimbom" bu sezon da ligde çıktığı 10 maçın 9'unu kazandı, birinde berabere kaldı.

GALATASARAY SAHASINDA YENİLGİYİ UNUTTU

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 21 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 21 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 19 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY VE KASIMPAŞA 39.KEZ KARŞILAŞIYOR

İki ekip arasında geride kalan 38 lig maçından 24'ünü Galatasaray kazandı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 7 kez galip geldi.

Galatasaray'ın 75 golüne, Kasımpaşa 38 golle yanıt verdi.

GALATASARAY’IN SAHASINDAKİ MAÇLAR

Galatasaray ile Kasımpaşa, 15 Ocak 2011'de hizmete giren Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde 12 kez karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar, bu statta Kasımpaşa'yı 9 kez yenerken, lacivert-beyazlılar deplasmanda 3 kez kazandı.

Galatasaray bu maçlarda 23 gol atarken, Kasımpaşa ise 16 kez ağları havalandırdı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ EN FARKLI SKORLAR

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurduğu rakibini ligde bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi.

Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Ali Sami Yen’deki maçı 4-0 kazandı.

ICARDI FORMDA

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, takımını sırtlamaya devam ediyor. Icardi, bu sezon toplam 17 resmi müsabakada forma giydi ve fileleri toplam 15 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de gruplarda kaydetti. Icardi, ayrıca ligde Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile birlikte krallık yarışında zirvede bulunuyor.

MUSLERA CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Uruguaylı kaleci,  bugün sarı kart görmesi durumunda 12. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

OKAN BURUK İLE KEMAL ÖZDEŞ 5. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş bugüne kadar 4 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda Buruk; Gaziantepspor ve Akhisarspor'u, Özdeş ise Balıkesirspor ve Kasımpaşa'yı çalıştırıyordu. Oynanan 4 karşılaşmanın 3'ünü Okan Buruk'un ekipleri, 1'ini ise Kemal Özdeş'in takımları kazandı.