Galatasaray Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 19.haftasındaki Galatasaray- Konyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Konyaspor canlı izle Galatasaray Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, ligin 19.hafta müsabakasının kapanışını evinde yapıyor. Sarı-kırmızılı takım, ligin alt sıralarında yer alan Konyaspor’u ağırlıyor. Galatasaray bu maçı kazanarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Konuk takım Konyaspor ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlar almayı istiyor.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 19.haftasındaki Galatasaray- Konyaspor maçı 7 Aralık günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Muhammet Ali Meteoğlu üstleniyor.

VAR’da Alper Çetin, AVAR’da ise Koray Gençerler ile Erdem Bayık görev alıyor.

Galatasaray Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Konyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay, Ndombele, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Halil Dervişoğlu

Konyaspor: Deniz, Uğurcan, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Oğulcan, Prip, Cicaldau, Moreno, Muric.

GALATASARAY VE KONYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligin geride kalan bölümünde 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 44 puan topladı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

TÜMOSAN Konyaspor ise ligde çıktığı maçların 4'ünü kazanırken, 6'sında berabere kaldı ve 7'sini kaybetti. Konya ekibi, topladığı 18 puanla haftaya 16. sırada başladı.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da 7 oyuncu, çeşitli nedenlerle TÜMOSAN Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalıları Sacha Boey ve Lucas Torreira ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz da maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY 25 MAÇTIR SAHASINDA YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 25 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 25 mücadeleyi kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 23 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

GALATASARAY EVİNDE PUAN KAYBETMEYEN TEK TAKIM

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda.

Bu sezon Ali Sami Yen’de çıktığı 8 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde puan kaybetmedi.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de en iyi savunma yapan takım olarak da dikkati çekiyor.

Ligde çıktığı 17 maçta 32 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 9 gol gördü. Yaptığı maçların 10'unda kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı oldu.

GALATASARAY KONYASPOR REKABETİ

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'de bugün 45. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında geride kalan 44 maçta sarı-kırmızılılar 31, yeşil-beyazlılar 5 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 83 golüne, Konya temsilcisi 30 golle karşılık verdi.

Galatasaray, lig tarihinde Konyaspor ile İstanbul'da yaptığı hiçbir maçı kaybetmedi.

Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 22 lig maçından 18'ini sarı-kırmızılılar kazandı, 4'ü berabere bitti, yeşil-beyazlılar deplasmanda galip gelemedi.

İstanbul'da ev sahibi ekip 51, konuk takım ise 16 gol attı.

İstanbul'da 2007-2008 sezonunda yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu müsabaka, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki 5 galibiyetinden birini 2-0, ikisini 1-0, birini 2-1 ve birini de 4-3'lük skorla aldı.

OKAN BURUK İLE HAKAN KELEŞ 5.KEZ BİRBİRLERİNE RAKİP OLACAK

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de defansif anlamda da başarılı performans sergiliyor. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı 17 müsabakada kalesinde 9 gol gördü ve bu performansıyla ligde en az gol yiyen takım konumunda yer alıyor. Aslan, söz konusu karşılaşmaların 10’unda da kalesinde gol görmedi.

KONYASPOR’UN EKSİKLERİ

Sokol Cikaleshi ve Fransız kaleci Paul Bernardoni alacakları ödenmediği için kulübe ihtar çekmişti. İki tecrübeli futbolcu Konyaspor yönetimi tarafından Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.