Galatasaray Konyaspor CANLI İZLE

Süper Lig’in 38.haftasında Galatasaray ile Konyaspor karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Konyaspor canlı izle Galatasaray– Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray– Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray– Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray– Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray– Konyaspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Konyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 38. ve son hafta maçında Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Lider durumda bulunan Galatasaray, bu maçtan beraberlik veya galibiyetle ayrılması durumunda şampiyonlukla ayrılacak. Ev sahibi Konyaspor ise ligde kalmak için müsabakadan en az 1 puanla ayrılmak durumunda.

GALATASARAY – KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 38.hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Konyaspor maçı 12 Mayıs Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Candaş Elbil yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Muhammet Ali Metoğlu görev alırken VAR’da Hollandalı hakem  Pol Van Boekel, AVAR’da Abdullah Buğra Taşkınsoy, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Onur Özütoprak görev alıyor.

Galatasaray Konyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Konyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Abdülkerim, Sanchez, Köhn, Torreira, Berkan, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi.

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Sokol.

GALATASARAY’IN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren lider Galatasaray, ligin geride kalan 37 maçlık bölümünde 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayarak 99 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, Konya deplasmanında 1 puan alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

KONYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Yeşil-beyazlılar bu mücadele öncesi 37 haftada 9 galibiyet, 14 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 15. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ise 32 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 99 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray'ın şampiyonluk için sahaya çıkacağı müsabakada Konyaspor da ligde kalmayı hedefliyor.

Konyaspor, Galatasaray karşısında ligde kalmak için sahaya çıkıyor. Konyaspor’un en yakın rakibi MKE Ankaragücü deplasmanda Trabzonspor ile, Hatayspor ise kendi evinde Rizespor ile karşılaşacak. Söz konusu maçların durumu Konya ekibini yakından ilgilendirecek. Galatasaray karşısında aldığı 1 puan ile ligde kalmayı garantileyecek olan Konyaspor, yenildiği takdirde ise rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

GALATASARAY, DEPLASMANDAKİ SON 8 MAÇINI KAZANDI

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'deki son 8 deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

Ligin 16. haftasında konuk olduğu EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, sonrasında Trabzonspor, Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü, Beşiktaş, Kasımpaşa, Corendon Alanyaspor, Yukatel Adana Demirspor ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü deplasmanda mağlup etti.

GALATASARAY, SON 5 MAÇINDA 16 GOL ATTI

Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'deki son 5 maçında 16 gol kaydetti.

Galatasaray, ligde EMS Yapı Sivasspor'a 6, Siltaş Yapı Pendikspor'a 4, Yukatel Adana Demirspor'a ve VavaCars Fatih Karagümrük'e 3'er gol attı.

Sarı-kırmızılılar, ligde 37 maçta ise 89 kez fileleri havalandırdı.

GALATASARAY, KONYASPOR İLE OYNADIĞI SON 3 DEPLASMAN MAÇINI KAYBETTİ

Galatasaray, ligde Konyaspor'a konuk olduğu son 3 maçı da kaybetti.

Geçen sezon deplasmanda Konyaspor'a 2-1 yenilen sarı-kırmızılılar, diğer sezonlarda da konuk olduğu maçlarda yeşil-beyazlılara 2-0 ve 4-3 mağlup oldu.

GALATASARAY – KONYASPOR REKABETİNDEKİ SON DURUM

Galatasaray ile TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'de 46. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında geride kalan 45 maçta sarı-kırmızılılar 32, yeşil-beyazlılar 5 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 86 golüne, Konya temsilcisi 30 golle karşılık verdi.

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 22 maçta galibiyet sayılarında 13-5 önde bulunuyor.

İki takım, Konya'daki 4 müsabakada ise berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, rakip sahada Konyaspor ile oynadığı son 3 maçı kaybetti.

Galatasaray'ın deplasmanda bulduğu 32 gole karşılık, Konyaspor sahasında 14 gol atabildi.

İstanbul'da 2007-2008 sezonunda yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu müsabaka, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki 5 galibiyetinden birini 2-0, ikisini 1-0, birini 2-1 ve birini de 4-3'lük skorla aldı.