Galatasaray Manchester United CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.maçında Galatasaray, M. United ile karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray Manchester United canlı izle Galatasaray Manchester United şifresiz canlı izle araması yapıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Manchester United canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Manchester United canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Manchester United şifresiz izleme linki...

Galatasaray Manchester United CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları heyecanı sürüyor. Bu kapsamda A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile mücadelede eden Galatasaray, grubun ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılı takım grubun ikinci maçında Manchester United’a konuk oluyor. Galatasaray mücadeleden puan veya puanlar alarak İstanbul’a dönmeyi amaçlıyor.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray ile İngiliz ekibi arasındaki 2.hafta maçı, 3 Ekim Salı günü Manchester şehrinde bulunan Old Trafford Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetiyor. Kruzliak’ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ile Jan Pozor yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Peter Kralovic görev alıyor.

Maçta VAR koltuğunda Bastian Dankert, AVAR'da da Bram Van Driessche oturuyor.

Galatasaray Manchester United maçı EXXEN platformundan şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Manchester United şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Manchester United maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Angelino, Davinson, Abdülkerim, Boey, Torreira, Kaan Ayhan, Zaha, K. Aktürkoğlu, Tete, Icardi

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Hannibal, Fernandes, Rashford, Hojlund

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, Manchester United maçında forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'deki Başakşehir maçında geçirdiği sakatlık sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş ve sakatlığı bulunan Hakim Ziyech müsabakasının kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray'da ayrıca UEFA listesinde yer almayan Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın da Manchester United'a karşı mücadele edemeyecek.

MANCHESTER UNITED’IN SON DURUMU

İngiliz ekibi, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'de sezona kötü bir başlangıç yaptı.

"Devler Ligi"nde yaptığı tek maçı kaybeden Manchester United, Premier Lig'de ise 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaşadı.

Sahasında çıktığı son 2 lig maçını kaybeden "Kırmızılar" toplamda 10 gol atıp, 15 gol yedi.

Manchetser United, Premier Lig'de 1989-1990 sezonundan sonra kulüp tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptı.

MANCHESTER UNITED’İN EKSİKLERİ

İngiliz temsilcisinde farklı nedenlerden dolayı 5 futbolcu Galatasaray'a karşı süre alamayacak.

Teknik direktör Erik ten Hag'la yaşadığı gerilimin ardından kadro dışı bırakılan Jadon Sancho'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia ve Aaron Wan-Bissaka, forma giyemeyecek.

Sakatlığı geçen Sergio Reguilon'un durumu ise belirsizliğini koruyor.

Kız arkadaşına uyguladığı şiddet sonrasında kadro dışı bırakılan ancak yargı sürecindeki tavrı nedeniyle affedilen Brezilyalı Antony'nin de antrenman ve maç eksiği nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

ALTAY BAYINDIR, GALATASARAY'A KARŞI MÜCADELE EDECEK

Manchester United'ın kadrosunda milli kaleci Altay Bayındır yer alıyor.

Yaz transfer ve tescil döneminde Fenerbahçe'den kadroya katılan milli file bekçisi, Galatasaray'a karşı kadroda yer alacak.

GALATASARAY’IN AVRUPA KARNESİ

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 309 müsabakanın 111'inden galibiyetle ayrıldı. 115 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 415 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 455 gole engel olamadı.

SON 19 AVRUPA MAÇINDA SADECE 1 KEZ KAYBETTİ

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 19 müsabakada sadece 1 kez yenildi.

2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi, 1'i de "Devler Ligi" grup karşılaşması olmak üzere toplam 19 maça çıktı.

Galatasaray, bu süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik alırken tek mağlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında İspanya temsilcisi Barcelona karşısında yaşadı.

GALATASARAY’IN SON DÖNEMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ ZAYIF

Sarı-kırmızılı ekip, "Devler Ligi"nde mücadele ettiği son 4 gruptan çıkma başarısı gösteremedi.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 27 mücadelede 2 galibiyet alabilen Galatasaray, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı.

"Cimbom" Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda toplam 117 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, bunlardan 28'ini kazanırken, 30 beraberlik ve 59 yenilgi gördü.

Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ise 35 mücadelede 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı.

GALATASARAY EN FAZLA MANCHESTER UNITED'LA RAKİP OLDU

Galatasaray, İngiliz takımları arasında en fazla maçı, bugün karşılaşacağı Manchester United ile yaptı.

İki takım arasında tamamı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 6 mücadelede Galatasaray 1, Manchester United ise 2 kez güldü. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu rekabette sadece 2 maçta fileleri havalandıran sarı-kırmızılılar, 4 gol bulabildi. İngiliz temsilcisi ise 6 maçın 3'ünde skor üretip, toplam 8 gol attı.

Galatasaray, İngiliz rakiplerinden Liverpool ve Chelsea ile dörder, Arsenal ile 3, West Bromwich Albion ve Leeds United ile ikişer kez karşılaştı.

MANCHESTER UNITED İLE TARİHİ MAÇ

Sarı-kırmızılı ekibin Manchester United ile 1993-1994 sezonunda yaptığı maç, Türk futbol tarihine geçen klasiklerden oldu.

İki takım tarihlerinde ilk kez 1993'te UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda karşı karşıya geldi. Eşleşmenin favorisi olarak gösterilen "Kırmızılar" karşısında ilk maçta deplasmandan 3-3'lük beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, rövanş maçını 0-0 tamamlayarak tur atladı.

Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını 8 takım arasına yazdırırken, Manchester United'ın elenmesi Avrupa futbolunda büyük sürpriz olarak yorumlandı.

UEFA KUPASI'NI ARSENAL'IN ELİNDEN KAPTI

"Cimbom" Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından birini İngiliz takımı Arsenal karşısında yaşadı.

1999-2000 sezonunda UEFA Kupası yarı finalinde İngiliz temsilcisi Leeds United'ı eleyen sarı-kırmızılı ekip, finalde yine aynı ülkeden Arsenal'ın rakibi oldu. Galatasaray ile Arsenal arasında 17 Mayıs 2000'de Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda yapılan final maçının normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona erdi.

Penaltılarda rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Galatasaray, Türkiye'ye futboldaki ilk Avrupa kupasını getirme başarısını yakaladı.

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray'ın UEFA'ya gönderdiği listede şu futbolcular var:

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu."