Galatasaray Manchester United CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında, İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaşıyor. Galatasaray Bayern Münih canlı izle Galatasaray Manchester United şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Manchester United canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Manchester United canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Manchester United şifresiz izleme linki...

Galatasaray Manchester United CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılı takım, grubun 5.hafta müsabakasında İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaşıyor. Galatasaray mücadeleyi kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmayı amaçlıyor. Sarı-kırmızılı takım bu maçı kazanırsa Avrupa kupalarında yoluna devam edecek.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray ile İngiliz ekibi Manchester United arasındaki 5.hafta müsabakası 28 Kasım Çarşamba günü İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 23.00’da başlayan maçı İspanyol hakem José María Sánchez yönetiyor. Sánchez’in yardımcılıklarını Raúl Cabañero ve Iñigo Prieto yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Guillermo Cuadra üstleniyor.

Müsabakada VAR olarak Ricardo de Burgos, AVAR olarak ise Juan Martínez Munuera görev alıyor.

Galatasaray Manchester United maçı EXXEN platformundan şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Manchester United şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Manchester United maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY MANCHESTER UNITED MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Kaan, Angelino, Ndombele, Torreira, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi.

Manchester United:

GALATASARAY’IN GRUPTAKİ SON DURUMU

A Grubu'nda çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarı-kırmızılı takım, 4 puan topladı. Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih'in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Danimarka'nın Kopenhag takımının ardından 3. sırada bulunuyor.

Manchester United ise aldığı 1 galibiyetle 3 puan elde etti ve 5. haftaya son sırada girdi.

Galatasaray, İngiliz temsilcisi ile deplasmanda yaptığı maçı 3-2 kazanmıştı.

GALATASARAY, AVRUPA'YI GARANTİLEYEBİLİR

Sarı-kırmızılı ekip, bugünki karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek.

Galatasaray, taraftarı önünde Manchhester United'ı mağlup etmesi halinde puanını 7'ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. "Cimbom" son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yapılan Corendon Alanyaspor müsabakasında sakatlanan ve sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı stoper, takımdaki yerini alamayacak.

MANCHESTER UNITED’IN EKSİKLERİ

"Kırmızılar", İstanbul'da 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

İngiliz temsilcisinde, kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.

Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

GALATASARAY’IN GOL AYAKLARI ZAHA VE ICARDI OLACAK

Sarı-kırmızılı takımda skoru değiştirmeye en yakın oyuncular Mauro Icardi ile Wilfried Zaha olacak.

2023 takvim yılında 35 kez fileleri havalandırarak takımının başarılarında başrolü oynayan Icardi, RAMS Park'ta da takımının en önemli gol ayağı olacak. İngiltere'deki ilk maçta da fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, bu sezon Süper Lig'de 13, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol kaydetti.

Galatasaray'ın son 3 Süper Lig maçında 4 kez fileleri havalandıran Zaha ise resmi müsabakalarda toplam 6 gole ulaştı. İngiltere'de uzun süre forma giyen Zaha, Manchester United'a rakip olduğu son beş resmi maçta 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Fildişi Sahilli yıldız, Old Trafford Stadı'nda yapılan ilk maçta da gol sevinci yaşayarak takımının galibiyetine katkı verdi.

50 BİNİN ÜZERİNDE TARAFTAR MAÇI İZLEYECEK

Galatarasay-Manchester United müsabakasını 50 binin üzerinde taraftarın izleyeceği bildirildi.

Bu sezon iç saha maçlarında 40 bin seyircinin altına düşmeyen sarı-kırmızılıların, kritik Manchester United müsabakasında da en önemli kozlarından biri taraftarı olacak.

GALATASARAY’IN AVRUPA KARNESİ

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 312 müsabakanın 112'sinden galibiyetle ayrıldı. 117 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 420 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 462 gole engel olamadı.

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 22 müsabakada sadece 3 kez yenildi.

2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi, 4'ü de "Devler Ligi" grup karşılaşması olmak üzere toplam 22 maça çıktı.

Galatasaray, bu süreçte 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-kırmızılı ekip, "Devler Ligi"nde bundan önce mücadele ettiği son 4 gruptan çıkma başarısı gösteremedi.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 30 mücadelede 3 galibiyet alabilen Galatasaray, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyet yaşadı.

"Cimbom" Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda toplam 120 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, bunlardan 29'unu kazanırken, 30 beraberlik ve 61 yenilgi gördü.

Galatasaray, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda ise 35 mücadelede 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldı.

GALATASARAY’IN İNGİLİZ TAKIMLARINA KARŞI OYNADIĞI MAÇLAR

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en başarılı futbol takımı olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında yaptığı 312 maçın 22'sinde İngiliz takımlarıyla karşılaştı.

İlk olarak 1978-1979 sezonunda West Bromwich Albion ile karşılaşan Galatasaray, sonrasında Manchester United, Chelsea, Leeds United, Arsenal ve Liverpool ile eşleşti.

"Cimbom" söz konusu maçlarda 4 galibiyet, 8 beraberlik alırken, 10 yenilgi gördü. Galatasaray, attığı 22 gole karşılık kalesindeki 41 gole engel olamadı.

GALATASARAY’IN İNGİLİZ TAKIMLARINA KARŞI İÇ SAHA PERFORMANSI

Galatasaray, İngiliz takımlarını 10 kez konuk etti.

Sarı-kırmızılılar, çoğunluğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere yapılan maçlarda üçer galibiyet ve yenilgi yaşadı. Dört müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Rakip fileleri 10 kez sarsan Galatasaray, kalesinde ise 16 gol gördü.

EN FAZLA MANCHESTER UNITED İLE KARŞILAŞTI

Galatasaray, İngiliz takımları arasında en fazla maçı, yarın karşılaşacağı Manchester United ile yaptı.

İki takım arasında tamamı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 mücadelede takımlar ikişer kez kazandı. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, İngiliz rakiplerinden Liverpool ve Chelsea ile dörder, Arsenal ile 3, West Bromwich Albion ve Leeds United ile ikişer kez karşılaştı.

MANCHESTER UNITED İLE TARİHİ MAÇ

Sarı-kırmızılı ekibin Manchester United ile 1993-1994 sezonunda yaptığı maç, Türk futbol tarihine geçen klasiklerden oldu.

İki takım tarihlerinde ilk kez 1993'te UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda karşı karşıya geldi. Eşleşmenin favorisi olarak gösterilen "Kırmızı Şeytanlar" karşısında ilk maçta deplasmandan 3-3'lük beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, rövanş mücadelesini 0-0 tamamlayarak tur atladı.

Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını 8 takım arasına yazdırırken, Manchester United'ın elenmesi Avrupa futbolunda büyük sürpriz olarak yorumlandı.

GALATASARAY’IN ARSENAL’İN ELİNDEN UEFA KUPASINI ALDI

"Cimbom", Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından birini İngiliz takımı Arsenal karşısında yaşadı.

1999-2000 sezonunda UEFA Kupası yarı finalinde İngiliz temsilcisi Leeds United'ı eleyen sarı-kırmızılı ekip, finalde yine aynı ülkeden Arsenal'ın rakibi oldu.

Galatasaray ile Arsenal arasında 17 Mayıs 2000'de Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Parken Stadı'nda yapılan final maçının normal süresi ve uzatmaları 0-0 sona erdi.

Penaltılarda rakibine 4-1 üstünlük sağlayan Galatasaray, Türkiye'ye futboldaki ilk Avrupa kupasını getirme başarısını yakaladı.

TÜRK TAKIMLARINA KARŞI MANCHESTER UNITED’IN ALDIĞI SONUÇLAR

"Kırmızılar Şeytanlar", UEFA organizasyonlarında Türk takımlarıyla 19 kez karşılaştı.

Manchester United, tarihinde Galatasaray'ın yanı sıra, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Başakşehir ile eşleşti. İngiliz temsilcisi, Türk takımlarıyla yaptığı 19 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Türk takımlarına 30 gol atan Manchester United, kalesinde 20 gol gördü.