Galatasaray MKE Ankaragücü CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 7.hafta maçında Galatasaray ile MKE Ankaragücü karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray MKE Ankaragücü canlı izle Galatasaray MKE Ankaragücü şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray MKE Ankaragücü canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray MKE Ankaragücü canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray MKE Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray MKE Ankaragücü şifresiz izleme linki...

Galatasaray MKE Ankaragücü CANLI İZLE

Hafta içinde Trendyol Süper Lig’in 3.hafta erteleme maçında İstanbulspor’u tek golle geçen Galatasaray, ligin 7.hafta maçında MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Sarı-kırmızılı takım bu mücadeleyi kazanarak 5 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligde sadece Sivasspor’u yenen başkent ekibi ise Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmayı amaçlıyor. 

GALATASARAY MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 7.haftasındaki Galatasaray- MKE Ankaragücü maçı 30 Eylül Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman yapıyor.

VAR’da Erkan Engin, AVAR’da ise Hüseyin Göçek ve Osman Gökhan Bilir görev alıyor.

Galatasaray MKE Ankaragücü maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray MKE Ankaragücü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray MKE Ankaragücü maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Angelino, Kaan, Sanchez, Boey, Torreira, Kerem, Aktürkoğlu, Zaha, Tete, Icardi

MKE Ankaragücü: Bahadır, Hanousek, Mujakic, Radakovic, Hayrullah, Morutan, Djokanovic, Kaan, Rodrigues, Bajic, Cephas

GALATASARAY’DA SON DURUM

Galatasaray, ligde çıktığı 6 maçtan 5 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. Hanesine 16 puan yazdıran sarı-kırmızılı takım, lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, Başakşehir ve İstanbulspor'u mağlup etti.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK VAR

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Başakşehir maçında geçirdiği sakatlık sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, müsabakasının kadrosunda yer alamayacak.

MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN SON DURUMU

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgiyle 6 puan alan MKE Ankaragücü, haftaya 12. sırada girdi.

Son iki maçında Sivasspor'u deplasmanda 3-1 yenip Konyaspor'la 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü, Galatasaray deplasmanında da iyi bir sonuçla sahadan ayrılmaya çalışacak.

MKE Ankaragücü'nde sakatlığı bulunan Stelios Kitsiou, elinden operasyon geçiren Ali Sowe ve Tolga Ciğerci maç kadrosuna alınmadı. Bu isimler maçta oynayamayacak.

GALATASARAY-MKE ANKARAGÜCÜ REKABETİ

İki ekip arasında geride kalan 102 lig maçında Galatasaray'ın galibiyet sayısında 64'e 19 gibi büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 19 maçta ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın ligde attığı 212 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 89 golle karşılık verebildi.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLARDA ALINAN SKORLAR

Galatasaray, ev sahibi takım sıfatıyla oynadığı lig maçlarında galibiyet sayısı bakımından MKE Ankaragücü'ne büyük üstünlük kurdu.

İki takım şimdiye dek İstanbul'da 50 kez karşılaştı, Galatasaray 38, MKE Ankaragücü ise 3 kez galip geldi. Başkent temsilcisi, İstanbul'daki son galibiyetini 2010-2011 sezonunun ilk yarısında 4-2'lik skorla elde etti.

2011'de hizmete giren Nef Stadı'nda henüz galibiyet alamayan MKE Ankaragücü, bu statta çıktığı 5 maçta 1 beraberlik, 4 yenilgi yaşadı.

İstanbul'daki 9 maç da berabere sonuçlandı.

Bu arada, iki takım arasında 2008-2009 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken maç, Galatasaray'ın cezası nedeniyle Kayseri'de yapıldı. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip, 1-0 kazandı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, MKE Ankaragücü karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1992-1993 sezonunda Ankara'da 8-0'lık skorla elde etti.

MKE Ankaragücü ise Galatasaray karşısında ligde en farklı galibiyetini, 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçta 3-0'lık skorla aldı.