Galatasaray Pendikspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 33.hafta maçında Galatasaray – Pendikspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Pendikspor canlı izle Galatasaray – Pendikspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray – Pendikspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray – Pendikspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Pendikspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Pendikspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Pendikspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligde 87 puanla lider durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım ligin 33.haftasında evinde Pendikspor’u ağırlıyor. Galatasaray bu maçı kazanarak şampiyonluk yolunda bir maçı daha kazanmayı planlıyor. Küme düşme hattında yer alan konuk takım Pendikspor ise, Galatasaray deplasmanından puan veya puanlar almayı amaçlıyor.

GALATASARAY PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 32.hafta maçında Galatasaray, evinde Pendikspor ile karşı karşıya geliyor.  Galatasaray – Pendikspor maçı 21 Nisan Pazar günü İstanbul’daki Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetiyor. Tonusluoğlu’nun maçtaki yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Aleks Taşcıoğlu yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Turgut Doman, VAR hakemi olarak İtalyan hakem Daniele Paterna, AVAR olarak Onur Özütoprak, İbrahim Bozbey ve Koray Gençerler görev alıyor.

Galatasaray Pendikspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Pendikspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Pendikspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY PENDİKSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY PENDİKSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, İcardi

Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan, Alpaslan, Murat, Nuno, Ndiaye, Lusamba, Halil, Gökcan, Thiam, Umut

GALATASARAY VE PENDİKSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 32 maçlık bölümünde 28 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 87 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Siltaş Yapı Pendikspor ise 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 yenilgi sonucunda 30 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, 33. hafta öncesi ligde 19. sırada bulunuyor.

GALATASARAY KENDİ REKORUNU TEKRARLAYACAK

Galatasaray, Pendikspor mağlup etmesi durumunda Süper Lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarlayacak.

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı son 13 maçını kazandı. Galatasaray, yarın sahadan galibiyetle ayrılması durumunda seriyi 14 maça çıkartacak.

Galatasaray, geçen sezon Süper Lig'in 12 ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kırmıştı.

GALATASARAY, SÜPER LİG’DE 20 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 20 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor müsabakasında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 20 lig maçında 18 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY EVİNDEKİ TÜM MAÇLARI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı tüm maçları kazandı.

Ali Sami Yen’de oynadığı 16 Süper Lig karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligde sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda bulunuyor.

GALATASARAY SAHASINDA 33 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 33 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 33 mücadeleyi kaybetmedi. Galatasaray, iç sahadaki son 19 Süper Lig müsabakasını kazandı.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 31 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

GALATASARAY’DA 6 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da Pendikspor maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, bugün sarı kart görmeleri durumunda 34. haftadaki Yukatel Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Pendikspor maçına tam kadro çıkıyor.

GALATASARAY’IN GOL UMUDU ICARDİ

Galatasaray, şampiyonluk yarışında girilen kritik dönemde golcüsü Mauro Icardi'ye güveniyor.

Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta 5 gol atan Icardi, takımının aldığı galibiyetlerde önemli rol oynadı.

Tecrübeli santrfor, Pendikspor mücadelesinde de takımının gol umudu.

GALATASARAY VE PENDİKSPOR 2.KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Galatasaray ve Siltaş Yapı Pendikspor, ligde ikinci kez karşı karşıya geliyor.

Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Pendikspor ile sezonun ilk yarısında oynadığı maçı 2-0 kazanmıştı.

MUSLERA REKOR İÇİN SAHADA

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, kendisine ait olan sarı-kırmızılılarda bir sezonda en çok maçta gol yememe rekorunu geçtiğimiz haftaki Alanyaspor maçıyla egale etti. Muslera, 2011-2012 sezonunda Süper Lig'de 90 dakika oynadığı 32 karşılaşmanın 16’sında kalesini gole kapatmıştı. 37 yaşındaki eldiven, Pendikspor karşısında gol yemezse bu alanda kendi rekorunu kıracak.

PENDİKSPOR GALİBİYETE HASRET

Siltaş Yapı Pendikspor, Süper Lig'deki son 8 maçında sadece 1 kez kazanabildi.

Geçen hafta konuk ettiği Başakşehir'e 3-2 yenilen kırmızı-beyazlılar, ligdeki son 8 maçından 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.

Öte yandan Pendikspor, Süper Lig'deki son deplasman galibiyetini, 11. haftada İstanbulspor'u 4-2 yenerek almıştı.