Galatasaray Samsunspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 5.hafta maçında Galatasaray ile Samsunspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Samsunspor canlı izle Galatasaray Samsunspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Samsunspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Samsunspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Samsunspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Samsunspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 5.hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı 3-0 yenen Galatasaray, yağış nedeniyle İstanbulspor maçı ertelenen Samsunspor’u İstanbul’da konuk ediyor.

GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasındaki Galatasaray- Samsunspor maçı, 16 Eylül Cumartesi (bugün) Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Osman Gökhan Bilir yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak Murat Erdoğan, VAR olarak Serkan Tokat, AVAR olarak Hüseyin Göçek görev yapıyor.

Galatasaray Samsunspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Samsunspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Samsunspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY SAMSUNSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Tete, Kerem, Icardi

Samsunspor: Okan, Drongelen, Yunus, Kingsley, Bola, Soner, Tait, Holse, Fofana, Emre Kılınç, Diamata

GALATASARAY’DA EKSİK YOK

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı olan veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Galatasaray'da henüz takımla çalışmayan yeni transferlerden Davinson Sanchez'in kadroda yer alması beklenmiyor. Ayrıca bireysel hazırlık süreci devam eden Wilfried Zaha'nın sahaya çıkıp çıkmayacağı da bugün yapılacak son antrenmandan sonra belli olacak.

Yeni transferlerden Hakim Ziyech ile Tanguy Ndombele'nin ise az da olsa süre alması ve sarı-kırmızılı formayı ilk kez terletmesi bekleniyor.

SAMSUNSPOR’DA 2 SAKAT İSİM VAR

Samsunspor’da sakatlıkları bulunan Taylan Antalyalı ve Olivier Ntcham maç kadrosunda yer almayacak. Kafilede yer alan yeni transferler Ercan Kara, Muhammed Gümüşkaya, Flavien Tait, Landry Dimata ve Carlo Holse'nin, Galatasaray maçında ilk kez forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY- SAMSUNSPOR REKABETİ

Galatasaray, 1969-70 sezonunda ilk kez en üst kademe lig olan Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükselen Samsunspor ile şimdiye dek yaptığı 60 karşılaşmadan 39'unu kazandı. Yedi müsabaka ise Karadeniz temsilcisinin üstünlüğüyle sona erdi. İki takım arasındaki 14 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-kırmızılılar, 60 maçta rakip filelere toplam 127 gol atarken, Samsun ekibi 44 golle karşılık verebildi.

İki ekip arasında son lig maçları, Samsunspor'un küme düştüğü 2011-2012 sezonunda oynanadı. Galatasaray, İstanbul'daki maçı 3-1, Samsun'daki karşılaşmayı ise 4-2 kazandı.

Galatasaray, İstanbul'da yapılan lig maçlarında rakibine galibiyet sayısında 27-2 gibi çok büyük bir üstünlük kurdu.

Sarı-kırmızılılar, İstanbul'da yalnızca 1 kez rakibiyle berabere kalırken, toplam 83 gol atıp, 19 gol yedi.