Galatasaray Sparta Prag CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off Turu ikinci maçında Çekya ekibi Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Sparta Prag canlı izle Galatasaray Sparta Prag şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Sparta Prag canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Sparta Prag canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Sparta Prag maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Sparta Prag şifresiz izleme linki...

Galatasaray Sparta Prag CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Galatasaray rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Sarı-kırmızılı takım UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play-off ilk maçında 3-2 yendiği Sparta Prag ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, bu turu geçerek Son 16 Turu’na yükselmeyi amaçlıyor. Maç hakkında konuşan teknik direktör Okan Buruk, “Rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Son hafta deplasmanda kazandığımız lig maçı bizim için önemliydi, moral oldu. İyi bir şekilde gidiyoruz. Özellikle deplasman maçlarında. Ligdeki son 3 deplasman maçında iyi işler yaptık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Güzel bir zemin var, güzel bir maç ortamı olacak. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Maç içinde hücuma da çıkan bir takım. Galatasaray her maçta kazanmak için sahaya çıkar. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Ama ilk maçta da rakibimizin neleri iyi yapabildiğini gördük. Daha iyi bir performans sergileyeceğimizi bekliyorum” dedi.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-off Turu ikinci maçında Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray- Sparta Prag maçı 22 Şubat Perşembe günü Prag şehrindeki Letna Stadı'nda oynanıyor.

Türkiye saati ile 23.00’da başlayan maçı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetiyor. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapıyor. Karşılaşmanın 4. hakemi de John Brooks olurken VAR koltuğunda Stuart Attwell, AVAR’da ise David Coote oturuyor.

Galatasaray Sparta Prag maçı EXXEN platformundan şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Sparta Prag maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Sparta Prag maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Panak, Sorensen, Preciado, Laçi, Kairinen, Wiesner, Olatunji, Haraslin, Kuchta

GALATASARAY’IN AVRUPA YOLCULUĞU

Avrupa kupalarında sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundan başlayan Galatasaray, sırasıyla Litvanya'nın Zalgiris, Slovenya'nın Olimpija ve Norveç'in Molde takımlarını geçerek gruplara kaldı.

Almanya'nın Bayern Münih, Danimarka'nın Kopenhag ve İngiltere'nin Manchester United ekipleriyle yer aldığı A Grubu'nu 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle üçüncü sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

"Kupa 2"ye play-off turundan dahil olan Galatasaray, Sparta Prag ile sahasında oynadığı ilk maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, yarın rakibi karşısında kazanması ve berabere kalması durumunda son 16 turuna yükselecek.

GALATASARAY SON 10 RESMİNİ KAZANDI

Galatasaray, son 10 resmi müsabakasından galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in 16. haftasından ertelenen EMS Yapı Sivasspor maçını 11 Ocak'ta oynadı. Galatasaray, 1-1 berabere biten bu müsabakadan sonra yaptığı 7 lig maçından galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, bu süreçte Türkiye Kupası'nda oynadığı 2 maç ile Avrupa Ligi'nde yaptığı bir karşılaşmayı da kazandı.

GALATASARAY’IN SPARTA PRAG MAÇI EKSİKLERİ

Galatasaray'da Sparta Prag ile oynanan ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Victor Nelsson bugünkü müsabakada forma giyemeyecek.

Sakatlıkları bulunan yeni transfer Serge Aurier, Hakim Ziyech ve Ndombele’nin yanı sıra UEFA'ya bildirilen listede isimleri yer almayan yeni transfer Derrick Köhn ile genç futbolcu Eyüp Aydın da maçta görev yapamıyor.

SPARTA PRAG’IN GALATASARAY MAÇI EKSİKLERİ

Sparta Prag'da da 3 futbolcu cezaları nedeniyle bugünkü maçın kadrosunda bulunamayacak.

Çekya temsilcisinde ilk maçta kırmızı kart görerek cezalı hale gelen Matej Rynes ile sarı kart cezalıları Ladislav Krejci ve Veljko Birmancevic, maçta forma giyemeyecek.

MAURO ICARDI, GALATASARAY’IN GOL UMUDU OLACAK

Galatasaray’ın bu sezon Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olarak Arjantinli futbolcu Mauro Icardi yer alıyor. Icardi, Şampiyonlar Ligi gruplarında ve elemelerinde 5, Avrupa Ligi'nde de 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki futbolcuyu, 3'er golle Kerem Aktürkoğlu ve Dries Mertens, 2 golle de Hakim Ziyech takip etti.

GALATASARAY’IN AVRUPA’DAKİ 316.MAÇI

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Çekya'nın Sparta Prag takımına konuk olan Galatasaray, Avrupa kupalarında 316. mücadelesine çıkıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 315 müsabakanın 113'ünden galibiyetle ayrıldı. 118 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 84 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 426 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 468 gole engel olamadı.

GALATASARAY AVRUPA KUPALARINDAKİ SON 25 MAÇINDA SADECE 4 KEZ YENİLDİ

Galatasaray, Avrupa kupalarında çıktığı son 25 müsabakada sadece 4 kez mağlup oldu.

2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasında 2-1 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, sonrasında 13'ü UEFA Avrupa Ligi, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi, 6'sı da "Devler Ligi" grup karşılaşması olmak üzere toplam 25 maça çıktı.

Galatasaray, bu süreçte 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

GALATASARAY’IN UEFA AVRUPA LİGİ KARNESİ                                                               

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ndeki son 13 maçında sadece 1 kez mağlup oldu.

Sarı-kırmızılı takım, 2021-2022 sezonunda mücadele ettiği "Kupa 2"de elemelerde İskoç ekibi St. Johnstone ile Danimarka temsilcisi Randers'i geçti. Grup aşamasında İtalya'nın Lazio, Rusya'nın Lokomotiv Moskova ve Fransa'nın Olympique Marsilya takımlarıyla karşılaşan Galatasaray, namağlup lider olarak tur atladı.

Son 16 turunda İspanyol ekibi Barcelona ile eşleşen sarı-kırmızılılar turnuvaya veda etti. "Cimbom" 2021-2022 sezonundaki tek yenilgisini son maçta Barcelona karşısında yaşadı.

Galatasaray, söz konusu sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 12 maçın 5'ini kazanırken, 6'sında berabere kaldı ve birini kaybetti.

Sarı-kırmızılı takım, bu sezon ise play-off turunda dahil olduğu Avrupa Ligi'ne Sparta Prag galibiyetiyle başladı.

GALATASARAY, SPARTA PRAG İLE 6.KEZ KARŞILAŞIYOR

Galatasaray, Avrupa kupalarında Sparta Prag ile 6. kez karşı karşıya geliyor.

Rekabette daha önce oynanan 5 maçta takımlar ikişer galibiyet elde ederken, bir müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, tarihinde Çekya takımlarıyla oynadığı 9 maçta ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

OKAN BURUK’UN AVRUPA KARNESİ

Okan Buruk, Galatasaray’daki teknik direktörlük kariyerinde Avrupa kupalarında 13 maça çıktı. Buruk, Şampiyonlar Ligi ve gruplarında 12, Avrupa Ligi’nde de 1 olmak üzere oynadığı bu karşılaşmaların 7’sini kazanırken, 3'ünü de kaybetti. 3 müsabaka da berabere tamamlandı.

GALATASARAY, ÇEKYA TAKIMLARIYLA 9.KEZ KARŞILAŞIYOR

Galatasaray, Avrupa kupalarında Çekya temsilcileri ile 9 resmi maça çıktı. Aslan; Banik Ostrava, Sparta Prag ve Mlada Boleslav ile oynadığı 9 müsabakada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.