Galatasaray Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 2. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Trabzonspor canlı izle Galatasaray Trabzonspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 2.hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda son şampiyon Galatasaray, lige galibiyetle başlayan Trabzonspor’u konuk ediyor. Galatasaray, taraftarı önünde çıkacağı ilk lig maçını kazanarak bu sezonki ilk galibiyetini almak, Trabzonspor ise ligdeki ikinci galibiyetini almak istiyor.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig 2. Hafta maçı 19 Ağustos Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.45'te başlayan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapıyor. VAR’da Alper Ulusoy, AVAR’da Serkan Tokat görev alırken maçın dördüncü hakemliğini ise Çağdaş Altay üstleniyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Trabzonspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Trabzonspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir, Trezeguet, Umut

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

Kayserispor ile golsüz berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, haftaya 1 puanla 12. sırada girdi. İlk haftada sahasında Bitexen Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavili ekip ise 3 puanla 7. sırada yer buldu.

TRABZONSPOR – GALATASARAY REKABETİ

Trabzonspor'un Süper Lig'e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 50 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 135 karşılaşmanın 60'ını Galatasaray, 44'ünü Trabzonspor kazandı, 31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 176, Trabzonspor ise 152 kez gol sevinci yaşadı.

LİGDEKİ 101’İNCİ RANDEVU

Galatasaray ile Trabzonspor, ligde yarın 101. kez karşılaşacak

Ligde daha önce yapılan 100 karşılaşmanın 43'ünü Galatasaray kazanırken, 32 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu ve 25 müsabaka berabere sonuçlandı.

Süper Lig maçlarında Galatasaray 129, Trabzonspor ise 115 gol attı.

Süper Lig’de kritik maç! Galatasaray, Trabzonspor’u konuk edecek! İşte muhtemel ilk 11’ler - Resim : 3

İSTANBUL’DA OYNANAN MAÇLAR

İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 50 lig maçında ev sahibi Galatasaray 26, konuk Trabzonspor 12 kez galip geldi.

İstanbul'daki 12 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanırken, Galatasaray'ın 68 golüne karşılık, Trabzonspor 55 gol kaydetti.

FARKLI GALİBİYETLER

Galatasaray, Trabzonspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 26 Mayıs 2001'de İstanbul'daki lig maçında 4-0'lık sonuçla aldı.

Trabzonspor ise 2018-2019 sezonunun ilk yarısında 1 Eylül 2018'de Trabzon'daki lig karşılaşmasında aynı skorla rakibini yendi.

Bu arada, 15 Kasım 1998'de İstanbul'da Trabzonspor'un 5-3 kazandığı lig maçı, iki takım filelerinin toplam 8 kez havalanmasından dolayı taraflar arasındaki en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.