Galatasaray Zalgiris CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Litvanya'nın Zalgiris takımıyla karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Galatasaray Zalgiris canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Galatasaray Zalgiris canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Zalgiris canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Zalgiris maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Zalgiris şifresiz izleme linki...

Galatasaray Zalgiris CANLI İZLE

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonunun ilk maçına Şampiyonlar Ligi’nde çıkıyor. Sarı kırmızılı takım, 2.Ön Eleme Turu ilk maçında Litvanya ekibi Zalgiris ile deplasmanda kozlarını paylaşıyor. Galatasaray ilk maçı kazanarak 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak olan maça avantajlı bir skorla çıkmayı hedefliyor.

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Zalgiris arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçı 25 Temmuz Salı günü (bugün) saat 19.00’da Vilnius kentindeki LFF Stadı'nda oynanıyor.

Mücadeleyi Portekizli hakem Luis Godinho yönetiyor. Godinho'nun yardımcılıklarını Rui Teixeira ile Pedro Almeida üstleniyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Ricardo Baixinho yapıyor.

Galatasaray Zalgiris şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Zalgiris maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için S Sport üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY ZALGIRIS MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Oliveira, Yunus, Zaniolo, Kerem, Barış Alper.

Zalgiris: Gertmonas, Fofana, Pavelic, Gorobsov, Bopesu, Golubickas, Buff, Hnid, Vucur, Kendysh, Oyewusi.