Galler - Çekya Canlı maç izle

Galler ile Manchester, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka Bets 10 sitesinden canlı olarak yayınlanıyor.

Galler - Çekya Canlı maç izle

Galler ile Çekya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Galler - Çekya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan müsabaka Bets 10 sitesinden canlı olarak izlenebilir.

Galler - Çekya maçı muhtemel 11’ler…

Galler: Hennessey, Lockyer, Davies, Ampadu, Levitt, Morrell, Daniel James, Roberts, Williams,Bale

Çekya: Kolar, Kaderabek, Celutska, Kudela, Boril, Kral, Soucek, Sevcik, Jankto, Darida, Ondrasek

Galler - Çekya iddia oranları

Galler: 2.45

Beraberlik: 2.80

Çekya: 2.25

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Galler İçin Önemli Maç

Galler, grupta Belçika’nın ardından en güçlü takım olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında konuk oldukları Belçika’ya 3-1 kaybettiler. Bugün ise bence, grubun en önemli maçlarından birini oynayacaklar. Grupta play off yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Çekya ile karşılaşacaklar. Çekya karşısında mağlup olmaları halinde, gruptan çıkma şansları Galler adına zorlaşabilir.

Çekya İyi Başladı

Çekya, grupta oynadığı 2 maç sonunda 4 puan ile lider konumda yer alıyor. Grubun ilk maçında Estonya’yı deplasmanda 6-2 ile geçmeyi başardılar. Gruba 6 gollü bir galibiyet ile başlayan Çekya, ikinci maçta ise Belçika’dan puan almayı başardı. Lukaku’nun golüne engel olabilseler, sürpriz bir galibiyet alabilirlerdi. Galler deplasmanına konuk olacak Çekya’nın bugün alacağı 1 puan bile son derece önemli.