Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 15’inci haftası zorlu bir maça sahne alıyor. Futbolseverlerin özlediği Süper Lig Dünya kupası arasından sonra start almaya başladı. Bu hafta ise Gaziantep FK evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. Gaziantep FK – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalada ne zaman yayınlanacak? Maç şifresiz mi şifreli mi ? İşte Gaziantep FK – Beşiktaş maçı tüm detayları...

Gaziantep FK – Beşiktaş CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig’de bu hafta Beşiktaş deplasmanda Gaziantep karşısına çıkıyor. Dünya Kupası arasından sonra start alan Süper Lig heyecan dolu maçlarla devam ediyor. Beşiktaşlılar’ın merakla beklediği Gaziantep maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Gaziantep FK – Beşiktaş maçı şifresiz izlemek için neler yapılmalı? İşte tüm detaylar...

Süper Lig 15. haftasında Beşiktaş zorlu bir deplasmana çıkıyor. Gazaintep sahasında siya beyazlıları konuk ediyor. Puan durumuna bakıldığında ise Beşiktaş 22 puanla 8’inci sırada yer alırken Gaziantep FK ise bir sıra altında 10. sırada yer alıyor.

Son maçlara bakıldığında ise tablo pek içaçıcı değil... Beşiktaş son 5 maçında yalnızda 2 galibiyet alırken, 1 beraberliği 2 de mağlubiyeti bulunuyor. Ev sahibi Gaziantep FK’da ise durumlar çok da parlak değil 16 puanla 10. sırada yer alan Gaziantep son 5 maçında yalnızda 1 galibiyet alabildi. 2 mağlubiyet 2 de beraberliği buluuyor.

Peki zorlu Gaziantep FK – Beşiktaş maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Saat 16.00’da başlayan maçı bEin Sports ekranlarından naklen yayınlanıyor. Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak yayınlanan zorlu Gaziantep – Beşiktaş maçı şifresiz izleyebilmek için DigiTürk aboneliği gerekiyor.

Gaziantep FK – Beşiktaş şifresiz izleyebilmek için tıklayın

Sakat ve Cezalılar

Gaziantep FK’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş’ta ise durumlar ciddi. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Romain Saiss ve Rachid Ghezzal, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Gaziantep FK – Beşiktaş maçı ilk 11’leri ise şöyle;

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Furkan, Jevtovic, Ertuğrul, Hanousek, Mustafa, Figueiredo, Maxim, Merkel, Kitsiou.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Tayyip, Umut, Necip, Atiba, Gedson, N'Koudou, Cenk, Weghorst.