Gaziantep FK – Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig 19’uncu haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Gaziantep FK Fenerbahçe canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Sporseverler ise Gaziantep Fenerbahçe canlı izle aramalarıyla maçı şifresiz izleyeceğine dair araştırma yapıyor. Gaziantep Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? sıkça aratılıyor. Peki, Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep Fenerbahçe şifresiz izleme linki... İşte maça dair tüm detaylar...

Gaziantep FK – Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Gaziantep FK ile Fenerbahçe Süper Lig’in 19’uncu haftasında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe’nin tek hedefi ise üç puanla sahadan dönmek. Maçı merak eden futbol severler ise Gaziantep Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramasını yapıyor. İşte, Gaziantep Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar…

Süper Lig’de son haftalarda istediği puanları alamayan Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep’e konuk olacak. 

Gaziantep – Fenerbahçe maçı zirve hattı için oldukça önemli bir öneme sahip...Süper Lig’de 35 puan ile 2’inci sırada yer alan Fenerbahçe zorlu bir rakip karşısında deplasmanda ter döküyor. Gaziantep FK evinde ağırladığı Fenerbahçe'den 3 puan koparmak istiyor. 19 puan ile 12’nci sırada yer alan Gaziantep FK alt sıralardan kurtulmak istiyor. Fenerbahçe son 5 maçında üç mağlubiyet ve iki galibiyet aldı. Gaziantep FK ise son 5 maçında dört beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. 

GAZİANTEP FK – FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Saat 19.00’da başlayacak mücadele beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak. Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan mücadelede hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Futbol severler Gaziantep – Fenerbahçe şifresiz canlı izle arası yapan kullanıcılar maçı şifresiz izlemenin yollarını arıyor.

Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı canlı izlemek için beIN Sports kanalı üyeliği gerekiyor.

GAZİANTEP – FENERBAHÇE ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GAZİANTEP – FENERBAHÇE SAKATLAR CEZALILAR

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde, sakatlığı bulunan Joao Pedro, bu maçta da forma giyemeyecek.

Galatarasay maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oyundan ihraç edilen ve 2 maç cezası onanan İrfan Can Kahveci, bu maçta oynayamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu ve Miguel Crespo da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Gaziantep FK maçında kart görmeleri halinde bir sonraki maçın kadrosunda yer alamayacak.

GAZİANTEP - FENERBAHÇE MAÇININ İLK 11'LERİ:

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kitsiou, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Halil İbrahim, Jevtovic, Merkel, Sagal, Maxim, Markovic, Figueiredo.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Crespo, Arao, Mert Hakan, Emre, Valencia, Batshuayi.