Giresunspor Galatasaray CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig’in 21’nci haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Giresunspor Galatasaray canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Futbolseverler Giresunspor Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Giresunspor Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Giresunspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor - Galatasaray şifresiz izleme linki.. Maça dair tüm detaylar

Giresunspor Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde Giresunspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Okan Buruk ile birlikte alttakilerle farkı açmak istiyor.

Kritik maçı merak eden futbol severler ise Giresunspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Giresunspor Galatasaray maçına dair tüm detaylar…

Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor, son 5 maçtan 2'sini kaybedip 1 galibiyet alırken 2 maçta da berabere kaldı. Karadeniz ekibi 21 puanla 12. sırada bulunuyor. Galatasaray ise son dönemde oldukça formda. Sarı kırmızılı takım 14 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 45 puanla 1’inci sırada yer alıyor.

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Giresunspor Galatasaray maçı saat 19.00’da başlıyor.

Çotanak Stadyumu’nda oynanan maçta Bahattin Şimşek düdük çalacak. Giresunspor Galatasaray maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Giresunspor Galatasaray şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor.

Giresunspor Galatasaray maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GİRESUNSPOR GALATASARAY ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GİRESUNSPOR GALATASARAY SAKATLAR VE CEZALILAR

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, Bitexen Giresunspor maçında görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart ceza sınırında bulunan Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Berkan Kutlu da kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 22. haftadaki HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

GİRESUNSPOR GALATASARAY İLK 11'LER

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Görkem, Savicevic, Kuwas, Serginho, Sainz, Bajic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi