Karagümrük – Sivasspor Canlı maç izle

Karagümrük ile Sivasspor, Türkiye Süper Lig 9.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports Hd 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Karagümrük – Sivasspor Canlı maç izle

Karagümrük ile Sivasspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Karagümrük – Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13.30’da başlayan müsabaka Bein Sports Hd 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Karagümrük – Sivasspor maçı sakat ve cezalılar

Karagümrük: Cristobal Jorquera (Sakat)

Karagümrük – Sivasspor maç öncesi istatistikler

Karagümrük: Türkiye Süper Ligi 9.hafta maçında Sivasspor’ı konuk eden Karagümrük’ün tek hedefi 3 puan.

Lige güzel bir başlangıç yapan Karagümrük ilk maçında sahasında ağırladığı Yeni Malatya’yı 3-0 mağlup etti. İkinci maçında deplasmanda Gaziantep ile ilk beraberliğini alan Karagümrük üçüncü maçında da Başakşehir’e karşı 2-0 galibiyet aldı. İlk mağlubiyetini dördüncü maçta Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda alan Karagümrük son dört maçta 2 beraberlik, bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldı. Son maçında deplasmanda Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Karagümrük 12 puanla Süper Lig 5. sırda yer alıyor.

Sivasspor: Karagümrük ile karşı karşıya gelecek Sivasspor’da hedef en az 3 puan alabilmek.

Bir haftayı bay geçen Sivasspor ligdeki ilk maçında sahasında Alanya’ya 2-0 mağlup oldu. İlk galibiyetini ikinci maçta Erzuruma’a karşı deplasmanda alan Sivas üçüncü maçında ilk beraberliğini aldı. Son dört maçta 2 mağlubiyet, bir galibiyet ve bir beraberlik alan Sivasspor son maçında sahasında Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Sivasspor 8 puanla Süper Lig 15.sırada yer alıyor.

Karagümrük – Sivasspor iddia oranları

Karagümrük: 2.40

Beraberlik: 3.10

Sivasspor: 2.25

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.80