Lazio - Spezia Canlı maç izle

Lazio ile Spezia, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Lazio - Spezia Canlı maç izle

Lazio ile Spezia İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Antonio Giua düdük çalacak.

Lazio - Spezia maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lazio - Spezia maçı sakat ve cezalı oyuncular

Lazio: Luis Alberto (Sakat), Patric Gabarron (Şüpheli), Luiz Felipe (Sakat)

Spezia: Riccardo Saponara (Sakat), Cristian Dell'Orco (Sakat), Juan Ramos (Sakat), Nahuel Estevez (Sakat)

Lazio - Spezia maçı muhtemel 11’ler…

Lazio: Pepe Reina, Mateo Musacchio, Francesco Acerbi, Bastos, Luis Alberto, Lucas Leiva, Daniel Akpa-Akpro, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile

Spezia: Titas Krapikas, Martin Erlic, Julian Chabot, Salvador Ferrer, Christian Dell’Orco, Lucien Agoume, Daniele Verde, Giulio Maggiore, Andrej Galabinov, Roberto Piccoli, Emanuel Gyasi

Lazio - Spezia iddia oranları

Lazio: 1.38

Beraberlik: 3.75

Spezia: 4.50

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Lazio Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Lazio, devler sahnesinde aldığı Bayern Münih mağlubiyetinden yorgun ver moralsiz dönerken, Udinese karşısında harika bir oyunla 1-0 kazandı. Ev sahibine 3 puanı Marusic’in 37. Dakikada attığı gol getirse de, Lazio maç boyunca çok daha net fırsatlarını cömertçe harcadı. 3-2’lik Crotone galibiyetinin ardından kazanmaya devam eden Simone Inzaghi ve öğrencileri, elinde kalan tek hedefi İtalya Serie A Ligi’nde 7. Sıradan ilk 5 içerisine girmek istiyor.

Spezia Puan Peşinde

Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde haftalardır devam eden kötü gidişatına, Cagliari galibiyetiyle son verdi. 5 haftalık periyotta 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle tam 13 puan kaybeden ve düşme tehlikesi yaşayan konuk ekip, en yakın rakibi Cagliari’yi Piccoli ve Maggiore’nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarırken, altın değerinde 3 puan Spezia’yı düşme hattının 7 puan üzerine taşıdı. Sezonun ilk yarısında Lazio’ya 2-1 kaybeden Vincenze Italiano ve öğrencileri, zorlu rakibi karşısında kaybetmek istemiyor.