Liverpool Real Madrid CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Liverpool Real Madrid canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Liverpool ile Real Madrid canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Liverpool Real Madrid canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Liverpool Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Liverpool Real Madrid şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

Liverpool Real Madrid CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun dikkat çeken karşılaşmalardan biri de Liverpool ile Real Madrid arasında olacak. Daha önceki senelerde kupayı kaldırmış olan iki takımın müsabakası futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

LİVERPOOL REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Liverpool Real Madrid maçı saat 23.00’da başlıyor. Anfield’da oynanan maçta hakemIstván Kovács düdük çalıyor. Liverpool Real Madrid maçı tv8 ve Exxen HD ekranlarından naklen yayınlanacak

Liverpool Real Madrid şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması sıkça yapılıyor. Liverpool Real Madrid maçı tv8'den canlı olarak yayınlanacak.

LIVERPOOL REAL MADRID ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

LIVERPOOL REAL MADRID SAKATLAR VE CEZALILAR

Karşılaşmanın öncesinde Liverpool’da Konate, Arthur, Diaz, Alcantara ve Ramsay eksikler arasında bulunuyor. Konuk takım Real Madrid’de ise Mendy dışında eksik oyuncu yok. Öte yandan iki takım arasında oynanan son 8 karşılaşmaya göz atıldığında 5 kez Real Madrid’in 2 kez de Liverpool’un kazandığı görülüyor. Liverpool Real Madrid’e karşı 2009 yılından bu yana galip gelemiyor.

LIVERPOOL REAL MADRID İLK 11'LER

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Bajcetic, Salah, Gakpo, Nunez.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba, Camavinga, Modric, Valverde, Rodrygo, Vinicius Jr., Benzema.