Manchester Cıty Inter CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geliyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler Manchester City Inter canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Manchester City Inter canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Manchester City Inter canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Manchester City Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City Inter şifresiz izleme linki...

Manchester Cıty Inter CANLI İZLE

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Ligi finaline İstanbul ikinci kez ev sahipliği yapıyor. 2005’de tarihe geçen Liverpool – Milan final maçının ardından bir kez daha İngiliz ve İtalyan ekipleri karşı karşıya geliyor. Bu kez İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter kozlarını paylaşıyor. Finalde Manchester City’den Türk futbolcu İlkay Gündoğan, Inter’den ise Hakan Çalhanoğlu yer alıyor.

Manchester Cıty Inter CANLI İZLE - Resim : 1

MANCHESTER CITY INTER MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter arasındaki Şampiyonlar Ligi final final maçı, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak.

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Tomasz Kwiatowski video yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olacak.

Manchester City Inter şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Manchester City Inter maçını canlı izlemek için Exxen üyeliği gerekmektedir. Maçı TV 8'den şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Müsabaka, TV8 ve EXXEN'den naklen yayımlanacak.

MANCHESTER CITY INTER  ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇI 72 BİN TARAFTAR TAKİP EDECEK

UEFA, yaklaşık 72 bin taraftarın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki finali takip edeceğini belirtti.

 Atatürk Olimpiyat Stadı'nın doğu tribününün arkasında sponsorlar ve VIP bileti olanlar için ağırlama alanları hazırlandı.

 Kuzey ve güney tribünlerinin yer aldığı bölümde ise taraftar alanları olacak. Inter taraftarı kuzey, Manchester City seyircisi ise güney tribününde yer alacak.

Ayrıca final için görevlendirilen 447 gönüllü, futbolseverlere yardımcı olmaya çalışacak.

MANCHESTER CİTY İLK, INTER 4'ÜNCÜ ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

"Devler Ligi" finalinde Manchester City ilk, Inter 4. şampiyonluğunu hedefliyor.

 İlk finaline 2020-2021 sezonunda Chelsea'ye karşı çıkan Manchester City, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

 Inter ise 1963-1964 sezonunda Real Madrid'i 3-1, 1964-1965 sezonunda Benfica'yı 1-0, 2009-2010 sezonunda Bayern Münih'i 2-0 yenerek kupayı müzesine götürdü. İtalya ekibi, 1966-1967 sezonunda Celtic'e 2-1, 1971-1972 sezonunda Ajax'a 2-0 kaybederek kupanın bir adım uzağında kaldı.

MANCHESTER CITY INTER MAÇI İLK 11'LERİ

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (Polonya)

Manchester City: Ederson, Manuel Akanji, Ruben Dias, Nathan Ake, John Stones, Rodri, Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Erling Haaland

Inter: Andre Onana, Matteo Darmian, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Federico Dimarco, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.