Manchester City Sevilla CANLI İZLE

UEFA Süper Kupa final maçında Manchester City ile Sevilla karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler Manchester City Sevilla canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Futbolseverler Manchester City Sevilla canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Manchester City Sevilla canlı nasıl izlenir? Peki, Manchester City Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City Sevilla şifresiz izleme linki...

Manchester City Sevilla CANLI İZLE

Geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City ile Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. 48. Süper Kupa’yı kazanmak için iki takım heyecan dolu bir maç yapacak.

MANCHESTER CITY SEVILLA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Manchester City ile Sevilla arasındaki UEFA Süper Kupa maçı 16 Ağustos Çarşamba günü (bugün) Yunanistan'ın Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanıyor.

TSİ ile 22.00’da başlayacak olan maçı Fransız hakem François Letexier yönetiyor. Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Espen Eskås, VAR olarak Fransız Jérôme Brisard, AVAR hakemleri olarak ise Eric Wattellier ve Fedayi San görev alıyor.

Manchester City Sevilla şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Manchester City Sevilla maçı TV 8,5 ve Exxen'den canlı yayımlanacak. Mücadele şifreli olarak EXXEX’den şifresiz olarak TV 8,5’dan yayınlanıyor. EXXEN üzerinden maçı izlemek için üyeliğinizin olması gerekiyor.

MANCHESTER CITY SEVILLA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MANCHESTER CITY SEVILLA MAÇI İLK 11’LERİ

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Gvardiol, Ake, Rodri, Kovacic, Foden, Palmer, Grealish, Haaland

Sevilla: Bounou, Navas, Bade, Gudelj, Acuna, Jordan, Rakitic, Ocampos, Oliver Torres, Lamela, En-Nesyri