Milan Inter CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yaşanıyor. Milan ile Inter karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Milan Inter canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Milan Inter canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Milan Inter canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Milan Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milan Inter şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

Milan Inter CANLI İZLE

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan yarı final ilk karşılaşmaları ile devam ediyor. Real Madrid ile Manchester City arasında oynanan maçın ardından bu kez iki İtalyan ekibi Milan ile Inter kozlarını paylaşacak. 

MILAN INTER MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Milan - Inter maçı 10 Mayıs Çarşamba günü San Siro Stadyumu'nda saat 22.00'de oynanacak. Zorlu mücadele TV 8'den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Rövanş maçları 16-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

RTÜK KURALLARI GEREĞİ YARI FİNAL VE FİNAL MAÇLARI ÜCRETSİZ 

2021 yılında RTÜK tarafından alınan karar doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'nde oynanan yarı final ve final maçlarının şifresiz yayımlanacağını duyurmuştu. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Süper Kupa maçı da şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Milan - Inter maçı saat 22.00’da başlıyor. San Siro Stadyumu'nda oynanan maçta hakem J. Manzano düdük çalıyor. Manchester City Bayern Münih maçı Exxen HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Milan Inter şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Milan Inter maçı canlı izlemek için Exxen üyeliği gerekmektedir. TV 8'den şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

MILAN INTER  ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MILAN - INTER MAÇI İLK 11'LERİ

MİLAN: Maignan, Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez, Bennacer, Tonali, Brahim, Krunic, Saelemaekers, Giroud.

INTER: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro, Dzeko.