MKE Ankaragücü Fenerbahçe CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 4.hafta müsabakasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler MKE Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle MKE Ankaragücü Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler MKE Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. MKE Ankaragücü Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? MKE Ankaragücü Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

MKE Ankaragücü Fenerbahçe CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı 4.hafta maçlarıyla sürüyor. Bu doğrultuda Gaziantep FK’yı 2-1, Samsunspor’u ise 2-0 yenerek lige 2’de 2 yapan Fenerbahçe, Türk takımlarının Avrupa maçları nedeniyle 3. haftadaki Başakşehir karşılaşmasının ertelenmesi sonrası 4. hafta maçında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasındaki MKE Ankaragücü- Fenerbahçe maçı, Ankara’daki Eryaman Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.45’da başlayan maçı hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Ahmet Narinç yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Ümit Öztürk görev alıyor.

VAR’da Alper Ulusoy, AVAR’da ise Suat Arslanboğa ile Mustafa Emre Eyisoy görev yapıyor.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LERİ

MKE Ankaragücü: Gikiewicz, Kitsiou, Mert, Radakovic, Mujakic, Tolga, Andre, Efkan, Morutan, Renaldo, Sowe.

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe'nin Ankaragücü maç kadrosunda sakatlıkları devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Emre Mor'un yanı sıra Samet Akaydın, Luan Peres, Miha Zajc ve Ryan Kent yer almadı.

MKE ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE REKABETİ

İki takım arasında geride kalan 106 lig maçında Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 68-11 üstünlüğü bulunuyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı 198 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 72 golle karşılık verdi.

İki takım ligde şimdiye dek Ankara'da 52 kez karşılaştı.

Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara'daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 29-7 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara'daki 16 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Fenerbahçe 89, MKE Ankaragücü ise 36 gol attı.

Öte yandan, iki takım arasında 2006-2007 sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, başkent temsilcisinin cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve gülen taraf 1-0'lık skorla Fenerbahçe olmuştu.

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında en farklı galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık skorla elde etti.

MKE Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da 3-1'lik skorla aldı.