Norveç - Türkiye Canlı maç izle

Norveç ile Türkiye, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Norveç - Türkiye Canlı maç izle

Norveç ile Türkiye Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta mücadelesinde La Rosaleda Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Alejandro Jose Hernandez Hernandez düdük çalacak. Norveç, A Milli Takımımızın da yer aldığı 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Cebelitarık'ı deplasmanda 3-0 mağlup etti ve ilk maçın ardından grupta liderliğe oturdu.  A Milli Futbol Takımımız ise, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında evinde Hollanda'yı 4-2 mağlup etti. Ay-Yıldızlı ekibimiz hafta sonu ise Norveç ve Letonya ile karşılaşıyor.

Norveç - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan mücadelesi TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Norveç - Türkiye maçı muhtemel 11’ler…

Norveç muhtemel 11: Rune Almenning Jarstein, Ken Remi Stefan Strandber, Marius Lode, Birger Solberg Meling, Jonas Svensson, Martin Ødegaard, Mohamed Amine Elyounoussi, Fredrik Midtsjø, Kristian Thorstvedt, Alexander Sørloth, Jens Petter Hauge

Türkiye muhtemel 11: Uğurcan, Zeki, Ozan, Çağlar, Umut, Ozan, Okay, Kenan, Hakan, Yusuf ve Burak

Norveç - Türkiye iddia oranları

Norveç: 2.05

Beraberlik: 3.00

Türkiye: 2.55

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.70

Norveç maçı hazırlıkları başladı

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda 27 Mart Cumartesi günü İspanya'da Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. A Milli Takım, yarın sabah Norveç karşılaşmasının oynanacağı İspanya'nın Malaga kentine gidecek. Ay-yıldızlılar, Norveç maçının son çalışmasını bu kentteki La Rosaleda Stadı'nda yapacak. La Rosaleda Stadyumu'nda 27 Mart Cumartesi günü oynanacak Norveç-Türkiye karşılaşması, saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.  

Norveç ile 10. maç

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında yarın karşılaşacağı Norveç ile tarihte 10. kez rakip olacak.

İki ülke A milli futbol takımları arasında ilki 1936'da olmak üzere geride kalan 9 maçtan 4'ünü Türkiye, 3'ünü Norveç kazandı, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Bu müsabakalarda Türkiye'nin 11 golüne, Norveç 15 golle cevap verdi.

Ay-yıldızlı ekip, Norveç ile son maçını 17 Kasım 2007'de Oslo'da oynadı.

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme mücadelesini Türkiye, Emre Belözoğlu ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 2-1 kazandı. Milli takım, bu galibiyetle 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda çok önemli bir galibiyet elde etmişti.