PSG Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı bu gece başlıyor. PSG ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Futbolseverler PSG Bayern Münih canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler PSG ile Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. PSG Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, PSG - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? PSG - Bayern Münih şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar...

PSG Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmaları bu gece başlıyor. Fransa temsilcisi PSG'nin Alman ekibi Bayern Münih'i konuk edeceği maç Parc des Princes'de oynanacak. PSG, H Grubu'nu 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak 2'nci sırada tamamladı. Bayern Münih ise C Grubu'nu 6 galibiyet ile 18 puanla grup lideri olarak noktaladı.

PSG BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan PSG - Bayern Münih maçı saat 23.00’da başlıyor. Parc des Princes Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Michael Oliver düdük çalıyor. PSG Bayern Münih maçı Exxen HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

PSG Bayern Münih şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. PSG Bayern Münih maçı canlı izlemek için Exxen üyeliği gerekmektedir.

PSG BAYERN MÜNİH ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PSG BAYERN MÜNİH SAKATLAR VE CEZALILAR

PSG'de sakatlığı dolayısıyla son 3 maçı kaçıran yıldız oyuncu Kylian Mbappe, Bayern Münih karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor. Fransız oyuncunun durumu bugün gerçekleştirilecek son antrenman öncesinde kesinlik kazanacak. Son oynanan Monaco maçında forma giymeyen Lionel Messi'nin ise Bayern Münih karşısında sahada olması bekleniyor. 

Alman ekibinde sakatlıkları devam eden Manuel Neuer, Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Lucas Hernandez ve Sadio Mane, PSG karşısında forma giyemeyecek.