Real Madrid Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Real Madrid Bayern Münih canlı izle Real Madrid Bayern Münih şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Real Madrid Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Real Madrid Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Bayern Münih şifresiz izleme linki...

Real Madrid Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG’yi 2 maç sonucunda 2-0’lık skorla eleyen Borussia Dortmund’un ardından finale çıkacak olan ikinci takım, Real Madrid – Bayern Münih müsabakasıyla belli olacak. 2-2 sona eren ilk maçın ardından iki takım bu kez İspanya’nın Madrid şehrinde rövanş müsabakasında kozlarını paylaşıyor.

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile Alman ekibi Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Real Madrid – Bayern Münih maçı 8 Mayıs Çarşamba günü İspanya’nın Madrid şehrindeki Estadio Santiago Bernabéu Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetiyor. Marciniak’ın yardımcılıklarını ise Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik yapıyor.

Maçın dördüncü hakemi olarak Slovak hakem Ivan Kružliak, VAR olarak Polonyalı Tomasz Kwiatkowski, AVAR olarak Bartosz Frankowski görev alıyor.

Real Madrid Bayern Münih maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Real Madrid Bayern Münih maçı TV8.5 kanalından şifresiz, EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

Real Madrid Bayern Münih maçını TV8.5’dan şifresiz izleyebilirsiniz.

TV8.5 kanalını Digiturk 55, D Smart 47, Tivibu 52, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD BAYERN MUNIH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇI İLK 11’LERİ

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy, Tchouameni, Valverde, Kroos, Bellingham, Vinicius Jr, Rodrygo.

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui, Laimer, Pavlovic, Sane, Musiala, Gnabry, Kane

BAYERN MÜNİH REAL MADRİD REKABETİ

Bayern Münih ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi arenasında 27 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Real Madrid 12, Bayern Münih ise 11 galibiyet elde etti, 4 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.  Bayern Münih 41 gol atarken Real Madrid ise 43 gol attı.