Real Madrid Manchester City CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Real Madrid Manchester City canlı izle Real Madrid Manchester City şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Real Madrid Manchester City canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Real Madrid Manchester City canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Real Madrid Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Manchester City şifresiz izleme linki...

Real Madrid Manchester City CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalistler belli olmaya başladı. Barcelona’yı eleyen PSG, Atletico Madrid’i eleyen Borussia Dortmund’un yarı finale yükselmesi sonrası son 2 finalistten biri Manchester City – Real Madrid eşleşmesinin sonucuyla netlik kazanacak. Bu kapsamda İspanya’da 3-3 sona eren ilk maçında rövanşında Manchester City, Real Madrid’i İngiltere’de ağırlıyor.

REAL MADRİD MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşılaşıyor. Manchester City – Real Madrid maçı 17 Nisan Çarşamba günü İngiltere’nin Manchester şehrindeki City of Manchester Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetiyor. Orsato’nun yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Maurizio Mariani, VAR olarak Massimiliano Irrati, AVAR olarak Paolo Valeri görev alıyor.

Real Madrid Manchester City maçı EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

Real Madrid Manchester City maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Real Madrid Manchester City maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

REAL MADRİD MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

REAL MADRİD MANCHESTER CİTY MAÇI İLK 11’LERİ

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Gvardiol, Rodri, De Bruyne, Bernardo Silva, Foden, Grealish, Haaland.

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Camavinga, Valverde, Kroos, Bellingham, Vinicius Junior.

REAL MADRİD MANCHESTER CİTY REKABETİNDE SON DURUM

İki dev takım şimdiye kadar 12 maçta birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda Real Madrid 3 galibiyet elde etti, 4 maçta taraftarlar eşitliği bozamazken 4 maçta ise kazanan taraf Manchester City oldu. Real Madrid 17 gol atarken City ile 20 gol kaydetti.